Kvällstankar och snorkla-logistikproblematik


Hmm, jag vill börja transportlöpa igen! Och när jag har kommit på att jag vill återuppta det så vill jag ju helst göra det direkt, det vill säga, jag skulle vilja snorkla redan imorgon!

Bild från en härlig picnic i förra veckan! Det syns att vi hade roligt 🙂

Speciellt också som jag har haft löpvila ända sen i torsdags! Foten har känts rätt bra idag också så nu tycker jag att det räcker med vilan. En lugn till och/eller från jobbet löpning känns just nu helt rätt! Men nu inser jag att det inte alls kommer att fungera imorgon vilket kan göra mig lite frustrerad! Jag har nämligen jobbdatorn här hemma då jag var hos kund hela dagen och imorgon måste jag även ha min hemdator med mig då jag ska träffa Kristina och Fredrik imorgon kväll. Vi ska träffas efter jobbet och gå igenom och sammanställa en enkät.

Tänkte ett tag precis nyss, att jag skulle ge mig ut och springa nu, halv tio på kvällen men inser att jag har på tok för mycket mat i magen så det skulle sluta med en katastrof. Hmm, precis nu när jag skriver det här så har jag insett att om jag ska springa imorgon så får jag helt enkelt ge mig ut och ta en morgonjogg!! Så får det bli, tidigt i säng, tidigt upp och ut och springa innan frukost.

Transportlöpningen får nog vänta till nästa vecka… trist men sant. Härmed lovar jag att från och med nästa vecka så ska jag snorkla minst en dag i veckan!

 

2 tankar om “Kvällstankar och snorkla-logistikproblematik

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s