Parlopp och bullbak


SMHI utlovade regn nu på kvällen och både jag och Marie kände oss lite mindre peppade än vi skulle göra om SMHI hade utlovat en stor sol och varmt och skönt väder!

Men har man anmält sig till ett lopp och har båda benen i behåll så kan man ju inte ställa in för att han däruppe har bestämt sig för att öppna duscharna så självklart gav vi oss iväg. Men hör och häpna!! SMHI hade ju fel! Det blev en fantastiskt härlig kväll, det sprack upp och solen kikade fram och temperaturen var perfekt! Närmare 20 skulle jag tro.

Piff&Puff redo för start! Vi var precis lika glada efter som före, bara aningen svettigare 🙂

Om loppet finns framför allt en sak att berätta!! Marie (alias Puff) persade igen! Hon är i grym form och har verkligen fått fart under sulorna!! Superkul! Grattis sötnos! För egen del så var det rätt tungt, slet på men tappade rätt mycket i uppförsbackarna, hade inte kraft alls att trycka på. Sprang in på 27.34 vilket är ungefär 30s långsammare än mitt pers. Jag är rätt säker på att jag kommer att putsa till det där perset under sommaren!

I morgon blir det bullfika!

Sen var det bara att sätta fart och komma hem för jag hade ett bullbak att göra. Får besök av vänner från Norberg imorgon. När jag frågade mamman vad som var favoritfikat enligt barnen så var det ”hembakta bullar och Tom&Jerry kex”, självklart finns det på bordet i morgon!

Imorgon blir jag visst ännu ett år äldre!

6 tankar om “Parlopp och bullbak

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s