Mot nya utmaningar


Nu är klockan så där mycket igen och jag borde ha varit i säng för länge sen!

Måste upp rätt tidigt imorgon för att ta mig till Eskilstuna, och jag tror inte att jag egentligen har sovit tillräckligt sen helgen. Natten mot söndagen var riktigt usel sömnmässigt, somnade runt halv två på natten och vaknade runt sex och hade lite svårt att somna om. Kroppen var nog fortfarande ute och sprang på Roslagsleden…

Kom hem rätt sent idag då vi hade ledarträffsmöte. Det var upptaktsmöte inför halvmarathonträningen där jag ska vara med och leda den grupp som siktar på att springa under två timmar. Det ska bli jättekul! Så idag var det information från Malin och Anders och så fick vi våra ledarkläder utdelade. Ett par dojjor som jag tror jag kommer blir riktigt bra kompis med, trots att det inte är Adidas! Puma är det som står för ledarkläderna och de dojjor vi fick var mer av tävlingskaraktär och snygga, kolla bara :-)! Tycker de också ser snabba ut!

Redan imorgon ska de få bekänna färg, då ska jag ta med dem in till Hagaparken där jag ska springa parloppet tillsammans med Marie. Vi springer i lag Piff&Puff, det ska bli jättekul. Hoppas att min kropp också tycker det! Alltså, redan imorgon kommer nästa utmaning, det första  i en lång rad av korta lopp som jag kommer att springa nu i sommar!

Någon mer som kommer dit och springer?

Puma Complete TFX Roadracer 4 Pro. Tunna fina och precis i min smak!

8 tankar om “Mot nya utmaningar

 1. Åh parloppet är verkligen roligt!!:) Har sprungit det två ggr och om jag inte vore skadad skulle jag LÄTT höra det iår:) Det är så kul att köra i lag!! Lycka till:)

  Gilla

 2. Hoppas det gick bra! Och är så imponerad över allt du hinner/ orkar med. Har du fler dagar per veckan än oss övriga då du hinner med all löpning och återhämtning?

  Gilla

  • Det var roligt att springa parloppet! 🙂

   Tror tyvärr det är så att jag kanske inte låter kroppen återhämta sig ordentligt. Men nu är det slut på långlopp på ett tag. Bara kort och snabbt 🙂

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s