Naprapattisdag


En tisdag mitt i veckan, veckan efter ett marathon. Det är väl självklart vart man tar vägen då!

Ett naprapatbesök känns som en naturlig aktivitet en sån här dag. Hade bokat tid redan innan marathon då jag insåg att jag förmodligen behöver ett litet åtgärdspaket efter ett sånt typ av lopp. 42 kilometer asfaltsnötande sätter sina spår!

Var hos Martin med nålarna, har blivit en vana att gå till honom. Trots att jag vet att de där nålarna som han tar fram gör sjuuuukt ont så vet jag också, nu efter att ha testat några gånger, att de verkligen fungerar på mig. Idag fick jag nålar i rumpan på båda sidorna. På höger sida för att släppa på spända muskler, de nålarna är rätt hanterbara. Han sticker i dem 6-7 centimeter och låter dom sitta där och göra verkan. Helt ok…

På vänster sidan behandlade han mig för de känningar jag haft av löparknä och där… ja, jag vet faktiskt inte riktigt vad han gör men jag tror han sticker dem flera gånger och det gör så galet ont!! Troligtvis gör det extra ont just för att jag faktiskt har problem där! Han jobbar mer med nålarna där, letar runt och hittar ställen som smärtar så man nästan går i taket!!

MEN, han tyckte dock att jag kunde springa Jättelångt på lördag, det skulle jag nog klara!! Men jag fick lova att kliva av om det inte skulle kännas bra.

SÅ, nu är det bara att börja ladda om inför helgens lopp. 68 kilometer på Roslagsleden. Från Grisslehamn till Norrtälje.

2 tankar om “Naprapattisdag

  1. Härligt 🙂
    Ska skicka blommar till Martin 😉
    Ska till min naprapat på måndag efter Jättelång och hoppas jag får klartecken till Vätternrundan.

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s