Ett helt galet PB med fyra minuter!!


Vädret kunde kanske ha varit lite snällare mot oss idag, det var kallt och ruggigt så man fick ligga i för att komma i mål så snart som möjligt!

Jag sitter fortfarande med ett frågetecken över huvudet och funderar på hur sjutton det här gick till! Men fantastiskt glad, det är jag, eller rättare sagt, helt sjukt glad!! 4.07.46 blev sluttiden. Längre lopprapport kommer imorgon, nu ska jag iväg på fest med det härliga IF Linnéa gänget.

Vill bara passa på först och gratta alla för alla var grymma idag!! Och så vill jag tacka alla övriga, alltså de som inte sprang, de som stod bredvid som funktionärer, supporters och publik, de var nog snäppet grymmare!!

Det vara dåligt med fotograferande idag så den här bilden får representera känslan jag hade i mig hela dagen idag: Glädje!!!

15 tankar om “Ett helt galet PB med fyra minuter!!

 1. GRATTIS!!! Alla verkar minsann ha persat idag, haha. Helt sjukt duktigt att ens genomföra loppet en sån här dag! Är grymt imponerad:)!!!

  Gilla

 2. Stort grattis Carina!!! Härligt jobbat! Ja…vädret var kanske inte det bästa. Det var den där blåsten som satte en på prov. Tänk om det varit …vindstilla, vilket perfekt maraväder det hade varit då!!! 🙂

  Gilla

 3. Jag skrek heja Linnéa så fort jag såg någon Linnéait – kanske hejade jag på dig? Hoppas det. Grymt bra gjort att springa. Ännu bättre att springa PB. I det vädret.

  Jag är lite avundsjuk på er Linnéaiter – ni verkar ha det så mysigt. Synd att Söder inte ligger i Huddinge.

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s