Kvällslöpning i linne och shorts…


Det är verkligen sommar nu!! Att kunna ge sig ut och springa mellan sju och åtta på kvällen i bara linne och shorts och tycka att det är rätt varmt. Det är verkligen såå underbart!

Ville ut och springa ett pass helt på känsla och helt utan press på tempo, något som nästan börjar bli mer regel än undantag nu för tiden och jag bara gillar det så himla mycket! Jag som alltid varit så fokuserad på min klocka och vilket tempo jag sprungit och nästan alltid fokuserar mer på det än på den faktiska känslan.

Nu har jag gång på gång gett mig ut, visserligen med klockan på armen men har stängt av återrapportering av varje kilometer och har bara tid och sträcka på displayen. Jag var lite lite sugen på att byta display ett par gånger under passet för att se tempo men stod emot. Gamla takterna sitter tydligen fortfarande i lite :).  Vädret idag har varit helt fantastiskt och när kvällen kom så stannade en behaglig värme kvar i luften! En sådan fantastisk kväll är det bara att ge sig ut och ta vara på och det finns nästan inte något bättre sätt en att snöra på sig skorna och ge sig ut på en kravlös joggingtur.

Gissade då jag sprang att jag kanske låg på runt 6-tempo men det visade sig gå aningen snabbare, snittade 5.48 på en lite lagom kuperad runda runt Hammarby sjöstad. Sprang med linne och korta shorts och märkte nu att jag nog inte kan ha så korta shorts på maran, får skavsår på insidan av låren. Idag fick jag det efter redan 6-7 kilometer så en mara blir nog lite tufft. Blir nog aningen längre shorts på maran. Blir nog föresten helt perfekt om väderprognosen håller i sig. Just nu säger den 12-14 grader och mulet, håller det så blir det ytterligare ett år med perfekta förhållanden för maran.

Stretchar på baksidan efter en mysig kvällsrunda.

8 tankar om “Kvällslöpning i linne och shorts…

  • Fast jag har börjat vänja mig av med det och det är rätt skönt. Imorgon blir det ett eldprov då jag ska springa intervaller… utan att titta på klockan 😀

   Gilla

 1. Visst är det bra härligt med sommar! Som iofs tog en liten paus just idag…
  Vilken härlig blogg du har! Hittade dig via Benet. Har surfat runt lite och tagit del av dina underbara äventyr. Så inspirerande! Tack!

  Gilla

  • Nu är det inte många dagar kvar och jag ser verkligen fram mot loppet i helgen! Det ska bli roligt, fast helt i form… tveksamt. Kör helt på glädje i helgen 🙂

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s