Långpass med fartökning is da shit ;)


Haha, lätt att vara kaxig nu när man har facit i hand och vet att det ju faktiskt gick riktigt bra.

Backarna var inte alls så tuffa som jag mindes dem och när vi började fartökningen så kändes det som minst jobbigt! Det var ett fantastiskt skönt tempo att ligga i! Det var egentligen bara sista kilometern då det är lite uppför som jag kände var lite tuff men aldrig så att jag skulle behöva släppa, nänä, inte alls så! Det blev totalt 24km och snittet blev 6.18, lugnt och skönt :).

Nu är sista långpasset innan maran avklarat och nu är det bara att se till att benen är fulla med spring om två veckor. Inte för att jag satsar nämnvärt på det här loppet men att ta mig under 4.30, ja det vill jag nog absolut!

Nu har också förberedelserna inför loppet börjat. Idag har jag inhandlat skorna och ett par shorts som jag kommer att springa i om det är varmt. Ett par fladdershort, jag har tänkt köpa det länge men inte förrän nu har det blivit av. Jag har till och med provat maraton-outfiten idag och så här kommer det att bli om det blir varmt vill säga!

 
Annons

13 tankar om “Långpass med fartökning is da shit ;)

 1. Du ser att det gick bra.
  4:30 ä kom igen närmare 4:00-4:10 ska du 😉 och det bara för att du inte satsar eller har klocka, bara ha roligt.

  Gilla

    • Men saken är att jag måste ha klocka på mig som faarthållare och min verkar ha lite batteriknas så idén kanske inte är så dum, även om jag hoppas att jag slipper knycka den.

     Gilla

 2. Nice:) Visste att du skulle klara det galant! Men såna pass sliter rätt hårt på kroppen, det var efter att jag började köra långpass med tröskel inuti som jag blev skadad… Men du är mer van vid distanserna:)

  Mycket tävlingar för dig nu! Var försiktig med kroppen!:)

  Gilla

  • Jag har tydligen ingen koll alls på vad jag kan och vad jag inte kan :). Skönt när det är åt rätt håll, att man är starkare än man tror liksom!!

   Jag ska inte tävla på allvar förrän till hösten, Stockholm halvmara och Berlin… då är det verkligen allvar 🙂

   Gilla

 3. *Fniss* jag sitter och mysläser för när jag läste det förra inlägget tänkte jag ”Mäh Carinaaaaa, det kommer att gå alla tiders, vad menar du?!” och se – jag hade rätt. Lööööve to say ”Told you so”.
  Puss schmack!

  Gilla

  • haha, den här gången gick det vägen. Fast jag är rätt ofta lite nervig inför långpassen, vill liksom inte misslyckas där!! Schmack right back at ya!! 😉

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s