Lack of shoes!!


Igår när jag skulle ut på ett distanspass och skulle ta på mig löparskorna så insåg jag att jag inte har några skor! Alltså jag har ju skor, rätt många par till och med men inte några som kändes helt naturliga att ta på mig för ett kortare distanspass.

Om det hade varit ett långpass jag skulle ge mig ut på så skulle mitt självklara val bli mina Adidas Boston (vilka i och för sig börjar bli lite väl utslitna), alternativt mina rosa Adidas Tempo som är lite större än Boston. Om jag ska ut på ett snabbdistanspass eller en intervallrunda så faller mitt naturliga val på mina Adidas Adizero Adios, jag älskar mina oranga snabba Adizero, bara att ta på sig dem gör att man kapar sekunder!

Tidigare innan jag slarvade bort mina snygga älskade svartrosa Adidas Tempo på TEC så hade de skorna varit dom självklara för vanliga distanspass men nu är de ett minne blott. Så när jag skulle ge mig iväg igår så visste jag inte riktigt vad jag skulle ta. Jag har andra skor också som skulle kunna fungera som mina gamla svartrosa Tempo men jag gillar dem inte riktigt. Jag har till och med fyra par Asics som skulle kunna fungera men dom är inte så där riktigt bra, jag tycker jag får lite ont av dem och så blir steget klumpigt. Kanske en inbillning, en omvänd placebo, men så länge inte känslan finns där som med mina Adidas så blir de aldrig självklara val.

Några par från min skogarderob. Från vänster högst upp: Adidas Tempo, Asics Nimbus, Merrel Run Pace Glove, Adidas Adizero Adios, Adidas Boston, Asics Sky Speed, Inov-8 X-talon, Asics 2140, Asics Tarther

Det blir nog en sväng till Runners Store på lördag…

Annons

10 tankar om “Lack of shoes!!

  1. Vi verkar sitta i samma båt, du jag och Sara. Har garderoben full (eller ja…hallgolvet då…) men ändå är det inga som känns riktigt hundra. Vet ärligt inte ens vad jag ska springa maran i…. stoppar huvudet i sanden och hoppas det regnar ner ett par i huvudet på mig!

    Gilla

    • Verkar vara många som sitter i samma båt!! Är vi för kräsna eller vad är det för problem vi har? Jag vet många som alltid springer alla pass i samma skor!! Hur kan dom? Eller har dom inte fattat grejen med mångfald… ja jag vet inte 🙂

      Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s