ZoombieRunning…


Det blev varken det ena eller det andra idag, i alla fall inte det som jag hade planerat. Jag blev kvar på jobbet på tok för länge, kom inte därifrån förrän strax innan sju och då hade alla pass redan börjat liksom.

En annan tanke jag hade var att ge mig ut till Ursvik och köra milspåret där. För att få lite variation i löpningen och slippa asfalten. Men inte heller så blev det. Klockan sprang ifrån mig.

När jag väl kom hem vid halv åtta så kände jag dock att jag ändå ville ut och bestämde mig för att testa något nytt och roligt! Jag drog på mig mina lätta barfotaskor, mina Merrel som jag hittade i Simrishamn för halva priset, tog med mig telefonen och körde igång applikationen Zombies, Run. Sen sprang jag ut i Nackareservatet bakom Hammarbybacken och sprang. Anpassade farten efter underlaget och applikationen och bara hade hur kul som helst!! Dom där zombisarna tog inte alls någon hänsyn till att jag sprang i backar eller obanat, en gång fick dom mig dom rackarna!  Sprang på terrängspåret men gjorde avstickare på småstigar, trippade över stock och sten och bara njöt av att vara ute i skogen!

Ett rätt sjysst alternativ till strukturerade intervaller måste jag säga :).

10 tankar om “ZoombieRunning…

 1. Hahahahaha! EXAKT! Min reaktion när jag läste ditt förra inlägg var, skit i Linnéa och TRS, kör zombies istället 😀 Go, runner five!

  Gilla

 2. Haha, låter fantastiskt roligt! Hörde talas om den appen för nåt år sen men har ju aldrig haft möjlighet tt testa ännu!..

  Det är klart att du ska med och wetwesta nån gång, det vore superkul:) kanske nån helgdag på eriksdals?

  Gilla

  • Ja, det var roligt!! Just det att jag inte fick välja själv när jag skulle trycka på :). Någon helgdag skulle funka!! Inte i helgen dock då jag drar till Götet 🙂

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s