Superkompensation??


Långpass med TSM idag och då många ledare sprang Kungsholmen runt igår så delades passet upp i två rundor så att man kunde halva om man behövde. Halvvägs var tillbaka till Östermalms IP.

Jag chansade idag och körde med men ”vanliga” grupp 4.15  men lämnade in en brasklapp att jag kanske inte skulle kunna fullfölja. Har ju ingen aning om hur kroppen fungerar och hur pass den har återhämtat sig ännu. Det är ju inte så att jag har utmanat mig själv ännu, det har varit för tidigt.

Vi sprang iväg och jag tog på mig att hålla farten. Det visades sig vara lite svårt idag, för det första så krånglade GPS:en då vi sprang mycket i stan och den visade på tempon som vi visste inte alls stämde. Jag försökte då att köra på känsla istället då GPS:en ballade ur. Tydligen så hade jag mer spring i benen än vad jag någonsin kunde ana! Det gick superlätt och jag fick jobba med att hålla igen istället för att jobba med att hålla upp tempot som jag brukar få göra. Jag sprang tyvärr för fort idag, ber om ursäkt för det gruppen! Inte galet mycket för fort men dock för fort, jag snittade 6.14 på mina 15km som jag var med och sprang. Det kändes så himla lätt, undrar om det är någon form av superkompensation sedan TEC?? Eller så hade jag bara helt enkelt en jäkligt bra dag eller någon kombination av detta. Tyvärr så fick jag känningar i vänsterfoten mot slutet så jag valde att avbryta men orkesmässigt, konditionsmässigt och muskulärt så kändes det som att jag lätt hade kunnat springa 15km till!!

Det blev en stadsrunda idag. Lite tjorvigt bitvis när det var mycket folk.

Det var så jäkla roligt att springa!!! Lycka!!

Annons

12 tankar om “Superkompensation??

  1. Klart det var någon form av superkompensation! Härliga grejer det där. Håll i den känslan en tre, fyra veckor till så blir det jackpot den 2/6!! 😀

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s