Kungsholmen runt


Cyklade iväg och mötte Kattis runt halv elva för att cykla bort till Rålis där start och målområdet för dagens Kungsholmen runt skulle gå av stapeln. Varken jag eller Kattis skulle springa men väl heja på alla andra. 

Starten för Kungsholmen runt, mest elit och snabba motionärer på det här kortet.

På vägen dit så pratade Kattis om att hon var så sugen på att springa och kunde nog inte riktigt släppa det (skulle det visa sig). Väl där så skulle hon helt plötsligt spontanspringa, paca Annelie till en bra tid. Det tog bara några minuter så hade nummerlapp, byxor, tröja, sportbh och strumpor trollats fram från alla håll och Kattis var startklar. De fixade det strålande, Annelie tog rygg på Kattis, persade och sprang in en silvermedalj i K35-klassen, slagen bara av en annan klubbkompis Lona. Och det var bara två av alla fantastiska prestationer och gjordes under ett blåsigt men lite plattare än vanligt Kungsholmen runt.

Tyvärr slutade det inte så bra för alla. Maria, som supportade mig under TEC fick en väldigt traumatisk upplevelse då en löpare föll ihop i hennes närhet och hon ingrep på ett mycket bra vis. Hon har skrivit om det här.

Själv hade jag tänkt att springa en sväng i skogen när jag kom hem men kände mig supertrött i benen efter allt gående och stående under dagen. Sen har jag rätt ont efter behandlingen hos Martin igår. Fick ytterligare lite nålar, den här gången i högerknät, han stack dem typ i senan som går där. Det gjorde sjuuuukt ont men jag är säker på att det kommer att göra gott. Han tejpade vänsterfoten också så att jag ska få lite mer stöd. Jag liter på vad han gör till 100%, han kan det här, det är jag rätt säker på. Man är inte landslagsnaprapat om man inte vet vad man håller på med liksom! Nu kommer jag inte att få ”njuta” av hans nålar förrän den 22, hoppas att kroppen inte hinner krackelera innan dess…

Imorgon är det dags för TSM-träning. Min grupp kommer att springa en bana som har två rundor vilket gör att jag nog ska springa med den gruppen imorgon och bara köra ena rundan. Sen får jag se hur det känns om jag kör en till med dom eller om jag kör med en långsammare grupp eller om jag ger mig efter den rundan.  Dagsformen får avgöra.

Annons

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s