Etapp två – Brösarp till Brantevik


Det finns nästan inte ord för hur bra vi har det här. Vädret är precis lagom bra, maten är helt fantastisk, naturen galet vacker och vännerna såå fina!! 

Idag har jag också kunnat njuta av att springa lite längre, sprang så långt som 24 km idag och det kändes fantastiskt bra! Ja, ok, ska sanning fram så visst, jag hade lite småont korta stunder men det var verkligen under korta stunder och så länge det är så… Ja då är det helt ok! Det var ju trots allt bara två veckor sen som jag sprang TEC så att känna sig lite sliten är i sin ordning.

Rutten vi sprang idag gick först rakt ut mot havet för att därefter svänga av söderut och gå längs med stranden ner mot Kivik. Det är så otroligt vackra omgivningar så man tappar nästan andan! Vägen upp mot Stens Huvud är sagolik, går genom skog med höga träd på stigar som tagna ur en saga! Titta själv på bilderna så förstår ni vad jag menar, det går nästan inte att med ord beskriva!

Nu ikväll så har vi återigen njutit av en middag som inte heller den går av för hackor. Föresten så har vi ätit oss igenom hela den här dagen. Började i morse med en rejält frukost, det var så gott så jag åt gärna lite extra. Fortsatte med en gigantisk bananasplit i Kivik som strax följdes av en supergod hemlagad tortellini på Mandelmanns trädgårdar. Sen väl framme vid Brantevik så frestade vi smaklökarna med den obligatoriska ”kommitfram”-ölen. På det sen så bjöds det på femrätters middag som jag sköljde ner med två glas rödvin. Nu är man nöjd och glad och trött! Nu hoppas jag bara att den kraftiga blåst som är just nu ska gå över till i morgon för det är snudd på storm därute!!

Annons

6 tankar om “Etapp två – Brösarp till Brantevik

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s