Sprungit idag minsann…


I morse var jag återigen tillbaka till Martin med nålarna för att fixa till benen lite ytterligare. Helst vill jag ju nämligen kunna springa lite i helgen. 

Han lät tyvärr inte så himla positiv, han har undersökt min vänsterfot väldigt mycket och är inte alls nöjd med hur jag har ont i den och att den fortfarande är svullen. Han behandlade även musklerna/senan på framsidan av vänstra smalbenet med laser och nålar. Sen fick jag kinestejp där igen. Högerbenet fick sig en rejäl massage, jag är grymt stel där fortfarande så massage där gör O-N-T minst sagt. Han passade också på att knäcka mig lite i bröstryggen där jag ofta har låsningar. Det var snudd på att jag fick löpförbud men jag försäkrade honom om att jag inte ska göra något dumt. Stanna direkt om jag får ont eller problem och vara snäll mot kroppen. Faktum är att jag inte känner att jag måste utmana mig i helgen, jag kommer inte att ha några problem att stanna om jag känner av kroppen.

Ikväll sprang jag föresten, första gången sen TEC. Det var TSM-träning och jag valde att springa med 5-timmarsgruppen. Var med på upp och nedvarvningen och hejade på dom då de sprang sina korta intervaller. Att springa i 5-minuters tempo känns just nu långt borta! Det var nästan lite tungt att springa i 7.20 tempo! Sen klantade jag mig föresten, lyckades trampa snett med högerfoten och fick lite ont, haltade några steg men det släppte. Varför gör jag alltid så där!!! Ett obevakat ögonblick och en lite förhöjning eller grop och min vrist viker sig i 90 grader! Dåligt!

Imorgon åker vi ner till Skåne!! Det ska bli så fantastiskt skönt, vädret ser ut att bli rätt bra och jag ser fram mot att mysa runt därnere i den skånska myllan hela helgen med fantastiska vänner. Jag kommer blogga en del därnere från söder, kanske till och med att det blir något bonustillägg :).

8 tankar om “Sprungit idag minsann…

  1. Tejp tror jag också på. Jag har också lätt att stiga snett typ efter ett marathon, gissar att ledbanden är lite slappa och trötta och det därför är lätt att kliva snett. Ha en härlig helg i Skåne!

    Gilla

    • Ja, och vad jag förstår så är det lätt att trampa snett om man redan innan har gjort det. Man blir svagare och svagare. Borde gå att träna upp.

      Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s