Mot nya äventyr


Nu tror jag snart att jag har skrivit om det mesta om hur det var i helgen. Helgen som innefattade mitt livs tuffaste utmaning. En utmaning som jag på förhand visste skulle bli tuff men inte fattade riktigt hur galet tuff den skulle bli. 

Lite kort statusrapport bara om hur kroppen mår. Vänsterfoten som har varit den som tagit mest stryk (tror jag) har slutat göra ont. Den gör ont bara när jag utmanar den så jag låter bli att utmana den. Däremot så har hela högerbenet börjat ge sig mer och mer till känna. Igår hade jag galet mycket värk i benet och idag har inte varit något undantag. Problemen sitter främst i hälsenan och knät, det gör ont på andra ställen också såsom  benhinnorna och så. Men det hoppas jag lägger sig under helgen och om ej så ska jag till naprapaten på måndag och hoppas att han kanske kan fixa det sista.

FÖR

På fredag är det ju dags för nästa äventyr. På fredag flyger Cecilia, Urban, Janne och jag ner till Malmö för att vara med på TSGUE. Där ska vi upprepa vår fantastiska gourmelöpning som vi gjorde förra året. Idag har jag hyrt en bil därnere som ska hjälpa oss att få ihop logistiken men mer om hela det här äventyret senare. Hoppas bara på att kroppen har repat sig en aning så att jag kanske kan jogga någon kortare bit då och då i alla fall.

En bild från den fantastiska gourmetlöpningen vi gjorde förra året.

En bild från den fantastiska gourmetlöpningen vi gjorde förra året. Foto Thomas Bengtsson

2 tankar om “Mot nya äventyr

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s