Återhämtning pågår


Idag har jag jobbat på att återhämta mig både på insidan och på utsidan.

Samtal hos naprapaten

bild (31)– Så här ont har det aldrig gjort med nålar förut!
– Bra att det gör ont, det visar att de sitter rätt!
Naprapaten tar ut nålarna och säger
– Nu har du haft sju centimeter nålar i dig!
– OJ, hur långt in satt de?
– Hela vägen!!

WTF, jag har haft tre nålar sju centimeter rakt in i kroppen!!!! Inte konstigt att det kändes lite!! Hoppas bara att de gör lika mycket nytta som de kändes, då är det ju helt fantastiskt! Förutom att han körde nålar i min sjukt stela rumpa så körde han också laser på min vänster vrist. De tror att det är senan som går där som har tagit stryk. Nu är jag tejpad men någon form av kinesiologisk tejp, svart tejp som sitter på framsida underben och helst ska sitta där tills jag återvänder nu på måndag. För övrigt så har jag fått totalt löpförbud och får inte göra något som gör det minsta ont i vaden. Idag åkte jag kommunalt hem från jobbet vilket innebar en del traskande. Det gjorde ont, så det får jag inte göra något mer… Hoppas på att kunna cykla lite i helgen.

bild (35)Därefter var det bara att ta sig till jobbet för en italiensk kväll. En massa god italiensk mat och så vinprovning av italienska viner. Fantastiskt gott och trevligt! Jag har en kollega som är riktigt duktig på viner. Förra gången vi hade vinprovning så var det viner från Frankrike som gicks igenom. Han gör det på ett kul sätt och berättar massa historia runt vinerna så det blir väldigt intressant.

8 tankar om “Återhämtning pågår

  • Ja det är intressant hur det funkar. Sätter en nål på ett ställe som kan påverka något annat. Fattar inte alls, bara lägger mig på britsen och låter dem sticka mig :). Jag går hos AccessRehab som ligger uppe vid norrtull.

   Gilla

 1. Det låter bekant det där med nålar, var det Martin? Säg till om du vill gå på stappliga promenader runt Nytorpsgärdet, det är ungefär vad jag klarar av just nu.

  Gilla

  • Ja, det var Martin, första gången jag går hos honom. Har varit hos Micke tidigare. Men ska tillbaka till Martin på måndag. Jag går gärna stappliga promenader runt Nytorpsgärdet med dig. Vad sägs om en sväng i morgon eftermiddag någon gång. Funkar det?

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s