Hur mår jag?


Nu har det gått ungefär tre dygn sedan jag gick i mål i Täby. Rätt sargad men väldigt väldigt glad. Måndagen gick åt till att mest ligga med fötterna i högläge av två anledningar. Jag kunde inte göra så mycket annat och så behövde jag få ner svullnaden. Speciellt min vänsterfot tog rätt mycket stryk.

Idag har jag faktiskt varit ute och rört på mig lite. Jag har ju ett stillasittande jobb och då jag har haft ont så har jag ju legat i soffan mest när jag varit hemma. Idag kände jag att det inte funkar längre, kroppen måste få röra på sig. Jag satte mig på cykeln, la i den lättaste växeln och trampade iväg. 45 minuter och 8 kilometer blev det i det sköna vädret. Tror att min kropp bara mår bra av det även fast det kändes lite i benen, en rätt trött slitsam känsla trots det lugna trampet.

För övrigt så känner jag mig fortfarande väldigt sliten i kroppen. Har lite småont överallt i benen. Min vänstra fot är fortfarande jämntjock från vristen ner till tårna men gör inte superont längre. Annars så är det höger knä och höger hälsena som gör ont. Jag är nästan inte stel över huvud taget, det har jag föresten knappt varit alls, varken under loppet eller efter. Jag kommer nog att vila från löpningen ett tag till. Kommer inte börja springa igen förrän kroppen har återhämtat sig, åtminstone så måste jag nog få ordning på vänsterfoten först. Men faktum är att jag redan nu längtar efter att få ge mig ut till TEC och köra 100 miles därute nästa år! Jag gillar verkligen den där banan, snö, regn eller sol, det kvittar!

Nu måste jag bara bjuda på en liten sång, sången som sjöngs för mig av Maria och senare även av fler, varje varv jag kom in för varvning. Jag gillar verkligen inte dansband och det här är en riktigt dålig låt, men den kommer för alltid vara förknippad med mitt första 100 miles-lopp. Håll till godo (eller stäng av, jag blir inte så stött 😉 ).

8 tankar om “Hur mår jag?

  1. Bra att du hittade låten, den ska med till Ensta krog nästa år så kommer du och alla andra få höra den ytterligare 16 gånger. 😉
    Ska ju övertyga Maria att hon ska springa och min sångröst är det ingen som vill höra. Tar därför till lite fusk och har den inspelad.

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s