Laddar


Torsdag kväll och det är nu 36 timmar kvar till start. Jösses 36 timmar, det är verkligen inte mycket så ikväll vad det dags att börja ladda och det har jag gjort. 

Laddning pågår!

Laddning pågår!

Man kan ju tro att det bara krävs lite kläder och ett par skor för att springa ett lopp men ingenting kunde vara mer fel. Det är en uppsjö med andra saker som man kanske inte i första hand tänker på som också måste till. Självklart skulle det fungera med det första att bara ha kläder och skor men i det här tekniksamhället så är det några saker till som behövs. Ikväll har jag ägnat lite tid till att fixa med en del av dessa prylar. Jag har laddat dem!

Jag har laddat:

  • 3 batterier till pannlampan
  • Två Garmin, den nya och den gamla, kan vara bra att ha den gamla i reserv
  •  Kameran
  • Min shuffle som redan tidigare var laddad med musik har jag nu också laddat upp
  • Mobilen .. jaja, den lär jag väl ladda igen men fullladdad ska den vara till på lördag. Jag kommer att ha mobilen med mig under hela loppet så är det någon som vill skicka något peppande så blir jag överlycklig. Det går bra att skicka via sms eller via facebook eller svara på ett inlägg här på bloggen. Jag kommer att läsa alla fast jag tror inte att jag kommer hinna med och svara. Men jag lovar alla meddelanden kommer fram till mig och kommer att hjälpa mig runt.
  • Batteriladdare, jag har laddat min portabla batteriladdare så att jag kan ladda min Garmin under loppet. Garmin räcker ju runt 20 timmar och jag kommer garanterat hålla på längre än så. Så den kommer jag att ladda under tiden jag springer.
  • Sen har jag laddat min kropp invärtes med rödbetsjuice
  • Sen har jag laddat kroppen med att ligga på spikmattan en timme. Helt underbart och jag känner mig skönt avslappnad i kroppen efter det.

Nu är snart allt så laddat som det kan vara så nu kan väl det där loppet börja!! Start imorgon klockan tio kanske…

12 tankar om “Laddar

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s