Socialt trevligt långpass


Ultravännen Peter drog ihop en långfredagsjogg idag som jag hängde med på. Det skulle få bli mitt sista långpass innan TEC och tanken var att springa någonstans mellan 14 och 17 kilometer. 

På morgonen när jag vaknade och låg och lyssnade till det som lät utanför fönstret så var jag inte så jättesugen på att gå upp och ta på mig löparkläderna. Det vräkte ner utanför utan uppehåll och temperaturen visade på runt noll grader. SMHI hade gått ut och varnat för snö och halka i Östra Svealand så det som lät utanför skulle senare övergå i snöfall. Det snöade konstant sen under hela passet, mycket hellre det än regn för min del! Självklart låg jag inte kvar utan gav mig iväg. Janne hämtade upp mig vid halv nio och vi drog iväg.

17 härliga ultrakompisar som träffades vid slussen för ett skönt gemensamt långpass.

17 härliga ultrakompisar som träffades vid slussen för ett trevligt gemensamt långpass.

Vi utgick från Slussen klockan nio på morgonen, det var 17 tappra själar som möttes upp där. Förstår att det kom så pass många faktiskt, för vad kan man väl göra bättre en sån här lång fredag än att ge sig ut och springa! Vi sprang genom södermalm och ut över bron vid Dannvikstull för fortsatt färd mot Järlasjön som skulle rundas. Det kändes sådär idag, tyckte att benen var lite i tyngsta laget, vet inte om det beror på att en liten släng av förkylningen sitter kvar eller backpasset från igår. Oavsett vilket så kommer det att släppa helt till nästa lördag, det är jag helt säker på! Här finns det lite bilder som Mats tog under löprundan.

Många, tror det var nästan hälften av de som sprang idag ska springa TEC om en vecka så det blev en hel del prat och diskussioner kring det. Upplägg, tankar, planer och förväntningar. Något som jag kan diskutera hur mycket som helst utan att bli less 🙂

 

 

Annons

En tanke på “Socialt trevligt långpass

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s