Roligt!!


Japp, just precis roligt var det i dag på morgonen då jag gick in på gymmet för första gången på jag vet inte hur länge! Nästan så att jag fick gå runt och orientera mig bland utrustningen…

Passet jag skulle köra idag hade Magnus namngett till Styrka med balans. Det visade sig vara en samling av övningar som jag faktiskt gillar jättemycket. Men trots att jag gillar övningarna så bestämde jag mig för att ta det rätt lugnt. Av flera anledningar, jag är inte helt stabil ännu efter min förkylning och så vill jag inte så här nära inpå dra på mig träningsvärken from hell.

Så jag tog i men utan att överta mig. Så här såg passet ut:

En del nya övningar och en del gamla som jag som sagt gillar. Jag gillar att träna med skivstång, det känns som ”riktig” styrketräning liksom.

Nu hoppas jag att jag tog det så pass lugnt så att jag slipper den elakaste träningsvärken, den tar för mycket energi i dagsläget. Jag vill bara känna mig så där lagom tränad. Lite matt och tung i musklerna, inte mer än så.

4 tankar om “Roligt!!

    • hehe, jodu, har man inte tränat styrka på länge så får man ju lite träningsvärk hur lätta vikter man än lägger på. Jag har träningsvärk fast av den mer behagliga varianten, inte den elaka, så det är helt ok 🙂

      Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s