Keep on walking, keep on walking, keep on walkiiiing


Lördag, vädret är helt fantastiskt, verkligen ett riktigt långpassväder! Vad gör man då när man inte kan springa? Jo, enkelt!! Man packar förstås sin ryggsäck med kaffe och mackor och ger sig ut och letar upp en solig brygga vid någon sjö, där man kan sitta och bara njuta av den fantastiska dagen och filosofera.

Och det var precis det jag gjorde idag.

Men vägen till den där bryggan var allt annat än rak, det tog hela 19 km innan jag kom fram till den där bryggan. Jag tänkte att jag skulle lägga upp Garmin-kartan över rundan jag tog men min klocka vägrar att importera träningspasset så det blir inget av med det. Det var helt underbart att sitta där på bryggan och dricka kaffe och filosofera. Solen värmde verkligen och kaffet smakade ljuvligt! Satt inte där jättelänge innan jag kände att det var dags att ta sig hemåt. Inte heller hemvägen lyckades jag gå raka vägen, det blev ytterligare 21 km innan jag väl var hemma igen. Det var inte så att jag var ute och strosade utan jag gick med bra tempo och efter den här promenaden kan man inte annat än att filosofera över TEC. Kolla här får ni se:

Dagens pass: Sträcka 40.18 km, Effektiv promenadtid: 5:50:09, Total tid ute: 06:15:00, Snitttempo 8.43 min/km

Alltså, jag gick fyra mil på mindre än sex timmar… åtta mil på mindre än tolv timmar … jag tänker inte räkna på nästa för jag tror knappast att jag kan gå så fort under så många timmar men det är ganska intressant räkning, eller hur!!

Annons

8 tankar om “Keep on walking, keep on walking, keep on walkiiiing

  1. Den där uträkningen gör mig så lycklig och så lättad att jag nästan gråter av glädje, ty du inte ANAR vad du/den hjälper mig i min mentala uppladdningsresa nu. Den ger mig ännu en pusselbit till min bild. -Jag frågade i morse och jag fortsätter att få svar. Love it 😀
    Vad vore livet utan underbara vänner som du?

    Gilla

  2. Men hjälp – jag trodde att jag skulle få läsa om en lätt promenad på säg 5 km och fikastopp på det, men så har du traskat 4 mil. Lyfter på hatten – snyggt jobbat!

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s