Portugal, ljuvliga Monte Gordo!


Söndag eftermiddag och strax dags för eftermiddagslöpning. Kom hit igår kväll och hann i stort sett käka middag innan det var dags att krypa till sängs.

Dagen började som den så ofta gör här nere, med en soft morgonjogg, följt av lite styrka, stretch och rörlighet nere på plankan. En stor platta nere vid stranden där ett stort antal av passen körs till ljudet av vågorna. Helt fantastiskt, det kan jag lova!

Innan löppasset i eftermiddag ska jag dock iväg till naprapaten för att se om hon kan få bukt med en låst bröstmuskel som smärtar något för djävligt. Det gör som tur var inte ont hela tiden, bara när jag är still, så jag får helt enkelt hålla igång dag och natt om hon inte kan få ordning på den. Eller stå ut med det onda. Men som sagt jag hoppas att hon kan lösa problemet.

Har inte så många bilder att sukta med en så länge, bara en utsiktsbild från vårt hotellrum. Notera att man faktiskt kan skymta havet! och så har vi eftermiddagssol på balkongen. Väldigt bra då luften är rätt fuktig här nere och utan solens hjälp så torkar verkligen ingenting!

Mer bilder kommer imorgon! Hoppas ni har lite vår hemma också!

6 tankar om “Portugal, ljuvliga Monte Gordo!

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s