Nä, nu räcker det


Gick upp tidigt i morse för att köra mitt crossfit-pass. Kände mig extremt trött men krigade mig upp och iväg.

Körde ett tufft pass som innehöll en hel del nya inslag. Så här såg det ut:

 • 25+25 pistols – dvs enbensböj, tuff övning för klena ben. Här finns det mycket kvar att jobba på
 • 25+25 turkish getups – mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara. Jag orkade max åtta stycken på raken, sen fick jag vila en kort stund innan jag kunde köra resten.
 • Därefter lång vila, innan nästa set med övningar
 • 300 hopprepshopp
 • 100 explosiva pushups, dvs händerna skulle lätta från golvet när jag tröck upp. Orkade 15 med lyft sen blev det vanliga på tårna
 • 100 benböj – helt klart den lättaste övningen

Sen upp och jobba hela dagen för att sen ge sig iväg och köra TSM snabbdistanspass på kvällen. Under dagen tilltog hostan, senare på eftermiddagen var det inte att tänka på att ge sig iväg och springa så jag fick ställa in…. igen!

Nu ska jag krypa i säng, klockan nio ska jag sova, imorgon ska jag inte träna alls, vila, äta och bli frisk. Imorgon ska jag inte hosta på hela dagen. Min förhoppning är att kunna köra ett lugnt långpass på lördag och TSM långpass på söndag. Jag tror det ska gå.

Nu räcker det!! 

14 tankar om “Nä, nu räcker det

 1. Ta det lugnt på passen nu, så håller vi tummarna. Du kanske till och med ska gå-springa på lördagen, alltså varva gång med kortare löpningar. Det får inte bli ett ”måste” att springa hela tiden.
  Nu ska du bli helt frisk, annars får du med mig att göra 😉

  Gilla

  • Ja, jag får se hur det blir imorgon. Har sovit över tio timmar i natt och jag tror det har gjort gott. Nu ska jag bli kärnfrisk.. jag lovar .-)!!

   Gilla

 2. Surt… 😦
  Som jag sa i tisdags; ta det riktigt isigt denna veckan! Du har varit sjuk och din kropp jobbar stenhårt bara med att få dig helt frisk. Den pallar inte tuff träning också! Även om din PT har lagt in en tuff vecka, så måste kroppen få bestämma! Och så ska du ju till Portugal om en dryg vecka! Så, lyssna på softar-Benet och tillåt dig ta det soft i veckan så att du blir av med hostan och får tillbaka din fulla kraft! 🙂

  Gilla

  • Ja, surt sa räven… Jag lyssnar på alla er kloka människor därute. Samlar in, känner efter och tar sen ett skapligt klokt beslut. Nu har jag sovit massor, idag ska jag äta massor och imorgon hoppas jag verkligen att jag kan ta ett lugnt långt skönt pass i solen. Det vore underbart! 🙂

   Jag vill verkligen vara helt fit for fight till Portugal!!

   Gilla

 3. Raring, med ALL omtanke så kör du en ”Jessica” nu. Do not do that! Skynda dig inte in i passen, låt allt läka ut ordentligt. Du äger redan TEC, jag vet att du vill göra det bästaste av det bästa därför säger jag det igen; kör inte en ”Jessica”.
  Ha en superskön vilodag imorgon!

  Gilla

  • Nej, jag ska skynda långsamt. Jag ska softa hela dagen, jag lovar. Sitter helt lugnt på min stol och knappar på datorn. Sova massor inatt igen och förhoppningsvis vara redo igen till helgen. 🙂

   Gilla

 4. Host!!! Har haft det till och från i en månad. Klart irriterande och farligt, men i går under min 20 km rundan var den som bortblåst. Äntligen, hoppas du varvar ner och bli kvit alla symptom. Heja Carina;)

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s