Nu var det min tur att bli sjuk!


Den ena efter den andra har ju insjuknat i olika typer av förkylningar och jag har klarat mig så himla bra. Marie frågade mig varför jag aldrig blir sjuk… tja, ingen aning! 

Fast nu gäller ju inte det längre för nu har jag fått min beskärda del av det. Började nog redan i fredags då jag kände mig skum i halsen mest hela dagen men trodde att det berodde på att jag snackade så mycket i fredags. Att springa mitt pass med 15 tusingar på kvällen var kanske inte det smartaste jag har gjort men men, nu gjorde jag det. Även igår kände jag mig rätt skum men inte riktigt hängig förrän på kvällen. Idag kom febern! Ikväll blir det återigen tidigt i säng för imorgon ska jag vara klart piggare och på bättringsvägen.

6 tankar om “Nu var det min tur att bli sjuk!

 1. oh, Så jobbigt. Surt är förnamnet inte sant! Jag fick frossa torsdagkväll och har sedan dess legat däckad i hög feber. Inte kul, Hoppas du får en ” version light”. Krya på dig!!!

  Gilla

  • Ja, alla får vi vårt. En rejäl förkylning ska man väl klara, fast trist är det!! Man vill ju träna liksom! Ja, du verkar inte riktigt nöja dig med en vanlig ”bonnförkylning” ;-).
   Tack!!

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s