Jag – snart en hamster


I alla fall om jag fortsätter att nöta löpband som jag har gjort de sista veckorna.

Idag blev det ytterligare några kilometer där, då jag valde att köra mina tusingar inomhus istället för att slita på dåligt underlag. 15 stycken blev det idag fast i ett rätt lugnt tempo. Jag började på 5.42 tempo och gick stegvis ner till 5.30 där jag stannade och körde de sista tio. Jag hade lite känning i halsen under eftermiddagen så jag ville inte ta ut mig helt. Tror inte att det är något knas på gång, beror nog mest på att jag pratat ovanligt mycket idag.

Nu känner jag mig rätt trött så det blir nog en tidig kväll sen sovmorgon imorgon!! Som jag har längtat efter att vakna utan väckarklocka!! Det händer bara en gång varannan vecka så jag ser verkligen fram mot dom gångerna. Gå upp när jag vaknar av mig själv och sen njuta av en lugn och skön frukost.

Imorgon är det vilodag, fast jag ska fuska lite med vilan. Jessica är här i Stockholm och messade och frågade om vi inte kunde köra ett varv på TEC-banan så det ska vi göra imorgon. Hon vill se banan så hon får en känsla över hur den är innan TEC om två månader. Det blir en lugn och skön runda i mycket lågt tempo. Janne kommer också upp från Nynäshamn och efter rundan ska jag får en vallakurs av honom. Vi ska främst gå igenom grundvallan eller om det var glidvallan eller om det är samma sak… Så kanske jag har bra vallade skidor nästa gång de ska användas.

2 tankar om “Jag – snart en hamster

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s