Det gick ju…


Igår kväll gick jag och la mig jättetidigt för att försöka att återhämta mig så mycket som möjligt inför dagens pass. Drygt tio timmars sömn blev det.

När jag vaknade i morse så kände jag mig fortfarande mörbultad och sliten. Det känns nästan som om jag har en inflammation i hela kroppen! Men jag ville bara inte ställa in passet så det var bara att ge sig iväg och göra det bästa av det. Jag tog en Ipren direkt på morgonen och en till innan själva passet, det hjälpte faktiskt. Inte mot en trött och sliten kropp men mot en ond kropp. Passet vi körde gick ut mot Djursholm, det var moddigt och väldigt backigt och oerhört vackert! Vädret var på topp, en strålande blå himmel, en sol som värmde och knappt någon vind.

En vätskepaus under rundan ute på Djursholm. Fantastiskt väder!!

En vätskepaus under rundan ute på Djursholm. Fantastiskt väder!!

Jag är väldigt nöjd med passet, det var supertungt och den ena backen avlöste den andra, en del rätt tuffa med massor med modd, det tog på krafterna må jag säga. Jag lade in lite brasklappar innan passet att jag kanske skulle vara tvungen att kliva av, men det behövde jag inte!!! Jag körde på, kämpade och slet och fullföljde hela passet.

Jag, Kjell och Ola har precis tagit oss upp för en av alla backar. Foto Micke Sjöblomhttp://zebrabild.com/

Jag, Kjell, Ola och alla tappra deltagare har precis tagit oss upp för en av alla backar. Foto Micke Sjöblom http://zebrabild.com/

Efter lite stretch så tog jag på mig en torr tröja för att faktiskt fortsätta passet. Då jag inte sprang mina 33km igår så hade jag bestämt mig för att jogga hem från TSM-passet idag istället. Farten var oväsentlig det var kilometrarna som jag ville ha i benen. Så det blev ytterligare sex kilometer i mycket lugnt tempo genom ett soligt Stockholm.

Totalt i helgen så har det blivit dryga fem mil. Det känns väldigt bra!

Nu blir det tidigt i säng igen för imorgon ska jag hänga på låset till verkstaden klockan sju!!

Annons

6 tankar om “Det gick ju…

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s