Så himla trött


Långpasslördag med Running Swedens härliga ultragrupp stod på programmet idag. Tre timmars löpning i lugn fart.

Vaknade med en kropp som gjorde sig hörd från varenda cell i hela kroppen, jag har sådan sjuk träningsvärk!! Kan knappt lyfta händerna ovanför huvudet och kommer knappt ner och kan knyta skorna. Sjukt ont!!

Så med den kroppen körde jag igång långpasset idag. Drygt 25km blev det och 2.50 i tid. Hade med mig Susanne och Carina i min grupp, det var hur trevligt som helst. Båda ska köra Vasaloppet om två veckor så det blev mycket prat runt det. Hade inte någon speciellt hög puls men jobbigt var det ändå. Visst var det moddigt men ändå inte så moddigt som jag vet att det kan vara. Ok, bitvis så var det tungt men på de flesta ställen helt ok. Lite extra jobbigt blev det också i och med att jag hade packat ner fel skor. Istället för att packa ner mina rosa långdistansare så packade jag ner mina oranga snabbskor; snabbskor = små skor= ont i tårna efter tre timmar!

Lite löpskolning vid Karlbergs slott innan vi splittade gruppen och körde långpasset.

Delar av gruppen kör lite löpskolning vid Karlbergs slott innan vi splittade gruppen och körde långpasset.

Vi rundade även Råstasjön där det sprangs 5-timmars. Här bland annat Lena Johansson som arrangerar det hela.

Vi rundade även Råstasjön där det sprangs 5-timmars. Träffade på massor av ultrakompisar här så det var superkul. Här bland annat Lena Johansson som arrangerar det hela.

Efter passet så bastade jag typ hur länge som helst, hade ingen ork nästan att ta mig därifrån. Att springa ytterligare åtta kilometer för att få ihop de 33 som stod på mitt program var inte att tänka på! Väl hemma så käkade jag, sen knödde jag ihop mig på soffan och sov bort dryga timmen. Hade planerat att köra lite core-träning men förmår mig inte. Vill bara sova. Kan inte minnas när jag var så här trött senast!

Ikväll gott folk, blir det tidigt i säng för att orka ladda om till långpasset med TSM. 20 kilometer ska vi köra och ge oss ut till Djursholm och kolla läget. Efter passet planerar jag att springa hem för att få ihop ett lite längre långpass då. Om jag har fått tillbaka mina krafter vill säga.

Annons

6 tankar om “Så himla trött

  1. Oj! DU tränar hårt nu! Kul att ses idag. Bål är säkert bättre en morgon när du vilat :). SKönt med bastu o vila efteråt! Jag slocknade själv med jobbdatorn på magen…må så gott!

    Gilla

  2. Inte illa att springa 25km med tränngsvärk så att man inte kan röra på kroppen! Hoppas jag kan återfå krafterna och träna på nästan som vanligt i veckan. Med långpass nästa helg!

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s