Lite bakom


Redan då jag vaknade vid ett par tillfällen i natt så hade jag en föraning. När jag gick upp i morse så var det definitivt solklart. Träningsvärken satt där benhårt sen har det bara ökat under dagen.

Jag undrar just hur det kommer att kännas imorgon då jag ska köra långpass, det brukar ju alltid vara värst dag två. Men lite träningsvärk kan man alltid stå ut med, den är så välkommen och jag gillar känslan av att man känner att man har genomfört ett riktigt bra pass i gymmet. Igår var det ju dessutom dubbelt upp.

Men det är inte den känslan som är den tydligaste hos mig nu ikväll. Nix, ikväll så är jag mest irriterad och lite småförbannad…

Varför? Jo, istället för att åka hem direkt efter jobbet och hinna både träna och softa lite så stod jag i nästan en timme på Centralbron med en trasig bil!!! Jag hade bilen inlämnad i onsdags för service och idag dog den… undrar just vad de gjorde med den! Den började föra lite oljud, sen tändes en massa lampor sen slocknade bilen och där stod jag. Faktiskt lite läbbigt att stå där mitt i rusningstrafiken, massor med bilar tutade och körde skitnära!! DE var irriterade, vad f-n trodde de, att jag tyckte att det var en bra parkering där eller!!!

Så här tog jag mig från Centralbron till verkstan, åkte lite bakom helt enkelt. Det enda som var bra med det var att jag kunde sitta vid ratten och facebooka helt riskfrit...

Så här tog jag mig från Centralbron till verkstan, åkte lite bakom helt enkelt. Det enda som var bra med det var att jag kunde sitta vid ratten och facebooka helt riskfrit...

Nu är jag i alla fall hemma, 1800 kronor fattigare. Bilen står vid verkstan och på måndag morgon 7.00 så är det jag som hänger på låset där! Jag hoppas verkligen att det inte är för illa med bilen. Jag gillar verkligen inte när tekniken fallerar!

Jaja, jag hann i alla fall köra lite träning här hemma, softande blev det sämre med.  Men både imorgon och på söndag ska jag springa långpass så det blir nog en bra helg det här trots allt!

4 tankar om “Lite bakom

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s