Karlstad 6-timmars – nedräkning


I eftermiddag så åker vi tåg till Karlstad, i alla fall är det tänkt så. Just nu ser det rätt mörkt ut då någon har kört ner några ledningar vid centralen i Stockholm och ALL tågtrafik står stilla. Förhoppningsvis löser det sig till dess det är dags att åka iväg, om inte så får vi väl ta till en nödlösning och ta bilen dit. Det funkar ju det också. 

Det är märkligt för jag känner mig inte så taggad som jag brukar göra inför tävling. Visst är det lite pirrigt men jag har inte laddat som jag brukar. Jag har inte käkat en massa extra mat och eller tryckt i mig en massa Vitargo. Vet inte riktigt varför men det är som om jag har glömt bort att jag ska tävla, eller inte kommit på det ännu. Men hur det än känns och hur jag än har laddat och på vilket sätt vi än tar oss till Karlstad så ska jag stå där på startlinjen imorgon klockan tio och då hoppas jag att allt har infunnit sig. Känslan, laddningen, peppen, glädjen och allt annat som man vill känna då. Kanske att känslan infinner sig redan då jag träffar ultrapolarna i eftermiddag och vi börjar snacka taktik :-).

Följ oss gärna på http://www.jogg.se/liveresultat.

Och framför allt håll tummarna för att det går riktigt riktigt bra!!

17 tankar om “Karlstad 6-timmars – nedräkning

 1. Du kommer att komma till Karlstad och du kommer att kommai mål på en super sträcka, tro min Carina – så väl känner jag dig!
  Tar ni bilen kör försiktigt och stort lycka till!
  Jag kollar dig lite då och då :o)

  Kram

  Gilla

 2. Men SÅ klart att du står där på startlinjen imorgon darling. Något annat finns ju’nte.
  Om känslan inte infinner sig till ikväll så infinner den sig imorgon då, och om inte då – ptjaa, vad gör det? Springa ska vi och kul ska vi ha 😀
  Ses snart!
  (PS. Synar ditt SJ med att själva har vi ingen värme i huset nästan, felsökning pågår, rörmokare inkallade, försökringsbolag inblandad. Ödet spelar oss en spratt *s*).

  Gilla

 3. Håller alla tummar jag har!!

  Förmodligen är det känslan av att Karlstad kanske bara är en av alla punkter i ditt program inför vårens ritkigt stora utmaning (100 miles) som gör att du inte känner samma ”tävlingsnerv” som du brukar.

  Kör hårt och ha det så kul!

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s