Upcoming events


Det finns tre event som jag skulle vilja tipsa er om. Event av helt olika karaktär men alla intressanta och självklart handlar allt om löpning.

POSE-clinic på Sportlife 18 och 19 februari
Det första är ett event som kommer att köras vid två tillfällen, den 18 och den 19 februari. Det är en clinic i POSE-teknik som kommer att hållas av Wieland Heiser och Magnus Hagström på Sportlife i Stockholm.

Ultraevent ute på Lidingö den 10 mars
Den 10 mars så är det ett ultraevent ute på Rönninge på Lidingö. Dagen börjar med ett långpass på tre timmar med start kvart i nio.  Därefter lunch och en timmes inspirationsföreläsning. Gå in här för mer information och anmälan.

Tjejmarathon den 16 juni
Ett marathon för tjejer och för välgörenhet. Det här kan du inte missa!! Sträckan som ska springas är 50km och springs längs vackra Roslagsleden.  Alltså lite längre än ett marathon och alltså också lite roligare. ”Lite längre lite roligare” är också deras slogan för loppet. Tjejerna som har bestämt sig för att göra en insats är Madde och Annie. Det som de insamlade pengarna går till är Panzisjukhuset i Kongo vilket jobbar med utsatta, sargade och skadade kvinnor.

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s