En timme på hamsterbandet


Ja, idag så blev det då av till sist, för första gången på väldigt länge så valde jag att springa på löpband istället för att göra som jag brukar, ge mig ut och springa. 

Vet egentligen inte varför jag gjorde det valet. Kanske var det för att jag var så inställd på att springa på band igår då jag skulle ha kört mina tvåtusingar. Väskan var ju redan packad för gårdagen så det föll sig bara så att jag körde inomhus idag.

Jag beundrar alla de som står mycket och ofta på löpband!! Jösses vad tiden går sakta, eller nej föresten, den går inte sakta den står still! Jag sprang och jag sprang och jag sprang, kollade på displayen och det hade gått bara någon minut sen förra gången jag kikade på den. Nästa gång jag ställer mig på band så ska jag ha musik, det måste underlätta!

Passet var åtta kilometer tempo. Jag började med uppvärmning i låg fart, ökade sen till den fart jag trodde jag skulle kunna hålla, sex-minuterstempo. Insåg efter ett par kilometer att det var allt för lusigt så jag ökade till 5.42 de sista sex. Det kändes bra och lagom ansträngande. Kroppen kändes bra idag, lite stum i vaderna men annars återhämtad. Vilan igår gjorde susen.

Nu har jag gjort det jag kan inför Karlstad på lördag. På sin höjd kommer det att bli en mycket lätt jogg på torsdag kväll eller fredag morgon, annars så är det vila som gäller nu. Känns konstigt!!

4 tankar om “En timme på hamsterbandet

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s