Inspiration till livs


Efter att ha kört ett yogapass, ett P90X-Yoga, där jag just insett att det var länge sen jag stod i de positionerna och att solhälsningen inte kändes lika självklar som den en gång gjort, så högg jag tag i min skivstång här hemma.

Tänkte att jag skulle träna lite på de frivändningar som vi gick igenom igår. Jag tyckte att jag fick in ett rätt bra flow, tills jag kom på att det visst var något med benen också…. man skulle ju knäa och gå under stången på slutet… ok, jag får nog öva lite till på den!!

Sen var det dags för att åka till Kristina för lite tisdagsmys med henne och Emelie. Det var så himla länge sen som jag träffade Emelie så det var supertrevligt!! Kristina är det alltid lika trevligt att träffa. Vi käkade gott och snackade, självklart snackade vi löpning och då förstås ultralöpning. De här två tjejerna är inte bara världens goaste tjejer de är också grymma på att springa och har hur mycket erfarenheter och rutin som helst att dela med sig av!! Man kan inte annat än att inspireras och förundras över dem. Så ikväll kom jag hem, inte bara mätt och belåten och glad efter att ha träffat dessa, utan också med en massa ny energi och än mer taggad inför vårens mål!

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s