Dubbelt upp


Min plan idag var att då jag skulle springa TSM långpass tassa med lite fint utan större ansträngning. Då jag förra helgen sprang två långpass i rad och det kändes bra så kändes dagens pass som en liten baggis.

Vaknade på morgonen och världen var vit!! Det skulle bli årets första riktigt vinterpass, alltså med riktigt vinterväglag. Efter en stadig frukost så tog jag idag på mig mina Inov-8 dagen till ära då dessa är riktigt bra på just snö och lite is. De är lätta och har perfekta gummidobbar under som fäster förvånansvärt bra på lite halkigt underlag. Det visade sig dock vara bra underlag, nästan inte halt alls men rätt tung modd på sina ställen vilket gjorde att det blev tyngre än vanligt.

17 kilometer blev dagens pass med TSM, det var en fantastiskt vacker tur ut mot Bergshamra och Ulriksdals värdshus. Det var bitvis rätt moddigt, kanske inte så farligt jämfört med förra året och året innan dess men för i år var det definitivt rätt moddigt och det kändes att kroppen inte riktigt var van vid det. Det var rätt tungt idag för min del, benen var tunga och jag tyckte jag flåsade alldeles väldans!! Jag fick kämpa rätt hårt idag för att genomföra rundan, men det är väl så det ska vara efter två tunga veckor.

Precis på väg ut på ett skönt långpass

Precis på väg ut på ett skönt långpass

Väl hemma duschad, upptinad och ombytt så var det inte så lång tid kvar innan det var dags för att ge sig iväg till Kristina. Hon hade bjudit in mig, Cecilia och Janne till middag med mys och skratt… fast innan så skulle vi ut och springa förstås, för det är sånt ultravänner gör! Jag hade en liten tanke om att skippa men ångrade mig, man kan ju bara inte låta bli!! Så det blev ett pass till, den här gången kändes det mycket lättare, kroppen var piggare och benen inte riktigt lika tunga. Hur konstigt är inte det!!! Bara tre timmar efter att jag stapplade in på Stadion så var jag i joggingstassen igen och tyckte det var lätt!! Dryga 13km till blev det den här vita söndagen!

Efter joggingturen blev det en kort sväng in i bastun och sen en brakmiddag!! Fläskfilégryta, färsk tagliatelle och en supergod sallad med bland annat päron och fänkål i!! Helt fantastiskt gott! Kaffe och glass på det, då jag slutat att äta godis så valde jag förstås chokladglassen :-).

Annons

2 tankar om “Dubbelt upp

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s