Tävling i antågande


När jag fick första månadens träningsprogram så var den första reflektionen från min sida att programmet innehöll så lite långpass. Då mitt mål är att springa sexton mil i april så kan man ju tycka att man borde pressa in det ena långpasset efter det andra.

Men så ser det inte ut och jag har förlikat mig med det, jag litar på att Magnus har full koll på hur jag ska träna för att nå mitt mål. Jag har lagt mitt träningsliv i hans händer och jag är helt säker på att det kommer att bli bra. Jag känner hur otroligt mycket starkare jag har blivit sen jag började med programmet så det ger verkligen resultat!

Fast det är klart att lite stressad blir man kanske då man läser i den ena bloggen efter den andra, det ena facebook-inlägget efter det andra om än den ena femmilaren än den andra. De långpass som jag har kört har dock känts otroligt bra!!

MEN jag kikade just i min kalender och inser att om bara två veckor så kommer jag också att få mig ett redigt långpass, då är det upp till mig om jag ska klämma en femmilare eller inte. Det är nämligen dags då för min första inomhustävling och mitt andra tidslopp. Jag gillar ju egentligen att vara ute och springa, gillar att tampas med de förhållanden som råder, hittills så har inga förhållanden fått mig att ställa in ett planerat pass. Knepiga väderförhållanden har snarare förgyllt mina pass då de aldrig blir som man tänkt sig då.

Men alltså den 4 februari så är det dags för Karlstads 6-timmars, det ska bli superkul! Vet inte idag hur jag kommer att lägga upp loppet, det får dagsformen avgöra. Känns det riktigt bra och jag känner mig stark så kommer jag nog gå för att göra ett riktigt bra resultat. Känns det inte bra så tar jag det som ett skönt långpass med bra service och en massa människor att snacka med.

13 tankar om “Tävling i antågande

 1. Det blir mitt första långpass för i år också 🙂
  För 20st 1000m intervaller med lite upp och ner jogging är ju inte att räkna som ”långpass” 😉

  Gilla

 2. 72 km (5:00 min/km,60 sekunder per varv) är möjligt på en kort 200-metersbana inomhus
  om du tar det som ett snabbdistanspass då det inte finns någon
  snö,is och vind inomhus…
  Hans E/IF Linnea

  Gilla

 3. Jag tycker du ska köra 1000-ingar i Karlstad. Vore kul att se hur många det blir… 🙂

  Skämt åsido, vi får peppa varandra så blir det nog bra långpass för oss bägge den dagen.

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s