Jag är grym!


Det är inte ofta som jag berömmer mig själv, oftast är man aldrig riktigt nöjd, finns alltid något som man skulle ha kunnat gjort bättre, hållit i lite mer, bitit ihop, plågat sig bara lite till, inte gett upp så lätt. Men just nu så känner jag mig så otroligt grym!

Vad har jag gjort då?

Jo jag har sprungit ett långpass idag igen, och idag i ett högre tempo än i går och det kändes så jäkla bra!!! Jag var nervös inför gårdagens pass då jag kört rätt hårt i veckan men det gick ju hur bra som helst. Då tänkte jag att det var ju självklart att jag inte skulle orka idag. Efter den veckan och det längsta långpasset på länge igår. Men se det gick ju hur bra som helst!! Jag var urstark, nerför, på flacken och uppför. Hade inte några problem att hålla rätt tempo, snarare lite tvärtom ibland att jag fick bromsa mig.

Nu är vi nästan klara, ska bara runda Stadion. <br/>Foto Micke Sjöblom www.zebrabild.com

Nu är vi nästan klara, ska bara runda Stadion. Foto Micke Sjöblom http://www.zebrabild.com

Så därav rubriken!! Känslan i kroppen är helt fantastisk! Nu ser jag fram mot en halvtuff vecka med en massa roliga pass. Sen slår jag av på takten igen för en återhämtningsvecka.

Bring it!!

Annons

8 tankar om “Jag är grym!

  1. Grymmare än grym, tuffare än tuff! Kör hårt Carina! Men glöm inte lyssna på kroppen din. Skulle den bli gnällig i nästa vecka, var snäll mot den! /Han som varit taskig mot sin kropp ibland och fått smisk av den för det

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s