Långpasslördag – längsta passet sen Berlin!


Idag var det åter igen dags för ett gemensamt pass med Running Swedens ultragäng. Kul att träffa alla och höra hur det går för dem med träningen och extra roligt att höra att de flesta följer programmet och att det går väldigt bra för dem. 

Vi var inte så många idag men vi var starka! Ett fantastiskt härligt gäng är det! <br/>Från vänster: Per, Markus, Britta, Elias, Torkel, Kajsa och Annelie

Vi var inte så många idag men vi var starka! Ett fantastiskt härligt gäng är det! Från vänster: Per, Markus, Britta, Elias, Torkel, Kajsa och Annelie

Tre timmar stod det på programmet idag och tre timmar skulle det bli. Rundan vi skulle köra innefattade i stort sett hela stan, vi sprang gemensamt över Kungsholmen till Rålis där vi stannade och Torkel höll lite löpskolning. Därefter delade vi upp oss i grupper och sprang vidare över Västerbron för att via Söder Mälarstrand ta oss till Gamla stan för vidare färd mot Strandvägen och ut på Djurgården. Från Djurgården kämpade vi sen i motvind i stort sett hela vägen bort mot Roslagstull och en bit till innan vi vände för att springa sista biten i Hagaparken. Per och Britta som sprang med mig var urstarka idag! Vi sladdade till sist in vid Planet Fitness efter 2h och 57 minuter, bra tajmat!

Dagens pass   Tid: 2.57,  Sträcka 26.5km,  Tempo  6.40 min/km, Snittpuls 146 (81% av max)

Jag var lite orolig för det här passet då jag inte har sprungit riktigt långt sedan jag sprang i Berlin i september. Längsta passet sen dess har varit på runt 16 km och jag har då tyckt att de passen har varit rätt tuffa. Men jag hade inte behövt vara orolig alls, träningen som jag har gjort under december och januari har verkligen stärkt mig så det rullade på hur bra som helst! Visst sjutton blev jag trött men jag hade aldrig någon känsla av att jag inte orkade, fantastiskt skönt!!

Nu är det bara att ladda batterierna för att imorgon springa långpass nummer två den här helgen. Det blir lite tuffare tempo imorgon men å andra sidan blir det lite kortare och förhoppningsvis så slipper vi de starka vindarna.

Annons

6 tankar om “Långpasslördag – längsta passet sen Berlin!

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s