365 inlägg att se fram mot under året


365 inlägg under 2012 är ett rätt tufft nyårslöfte men samtidigt ett riktigt roligt och utmanande för min del. Varje inlägg kanske inte blir superlångt, genomtänkt och fullt med intressant innehåll, kanske bara en statusuppdatering om dagsform/dagsläge men det kommer att bli att sätt att få kontinuitet i skrivandet. 

Vad kommer jag att skriva om då, alla dessa 365 dagar, vänta nu föresten… smart drag av mig, då nästa år innehåller 366 dagar då det är skottår. Det innebär ju antingen att ni kommer att få ett bonusinlägg, eller att jag kommer få en vilodag. Blir nog ett bonusinlägg den 29 februari. Kontinuitet var det ju!

Vad kommer jag då att skriva om i alla dessa 365 inlägg? Ja, jag kommer ju inte att frångå att det här verkligen är en träningsblogg. Ni som har följt mig hittills kommer med all säkerhet att känna igen er. Det är träning, träning och mera träning som den kommer att innehålla. Tävlingsberättelser, träningsinlägg och tankar kring mål och och inlägg om ”hur känns det” kommer självklart att vara återkommande inslag i bloggen. Ni som tycker om att läsa vad jag har på mig då jag går till jobbet, som gillar att läsa om recept och vad jag åt till frukost kommer nog att bli besvikna, den typen av inlägg kommer bara att finnas då de har en direkt relation till min träning. Ni som gilla att läsa om tider och siffror och ingående beskrivningar av olika typer av intervallpass och puls som jag haft under träningspass kommer definitivt få ert lystmäte  tillgodosett.

Om jag har varit på någon form av föreläsning där ämnet träningslära på något vis har tagits upp så kommer det självklart att vara inslag i den här bloggen. Det kan nog också tänkas att jag tipsar om hur man på ett smart sätt kan använda sin Garmin som träningsredskap. Den är fantastisk för just det, där kan jag säkert komma med bra tips på hur man kan jobba med den på olika sätt.

Finns det något annat som Du vill att jag skriver om? Ange gärna här om Du har några önskemål kring den här bloggen.

6 tankar om “365 inlägg att se fram mot under året

 1. Du har faktiskt inte sagt att du ska skriva ett inlägg varje dag utan bara att du ska skriva 365st i år. Så du borde kunna slamma upp några för att ha lite marginal 🙂

  Gilla

 2. Wow! Ett riktigt tufft mål med ett inlägg om dagen. Nästan i paritet med 100 miles 🙂 Ser fram emot att få följa dig dag för dag. Och hoppas att vi får tillfälle att diskutera löpning, blogg och allt annat under några irl-pass under året!

  Gilla

  • haha ja, jag gillar ju tuffa mål du vet :-). Jag hoppas verkligen att vi får till några pass. Vi måste ju för böveln ta oss till TEC-banan och köra!! Nu har jag ju två skapligt friska fötter :-).

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s