Ledarträff med Running Sweden


Idag är och kommer det fortsätta att vara en fantastiskt bra dag. Började med att få till ett par maskiner i tvättstugan, det är nästan som att vinna högsta vinsten då man går ner utan att ha bokat och det faktiskt är  ledigt. 

Sen har det bra bara fortsatt. Från tvättstugan for jag in till Running Sweden där vi hade en ledarträff inför höstens och vinterns träningar.  Jag har ju hjälpt till lite där med träningarna sedan i våras då jag, Kajsa och Torkel började köra träningar med en grupp inför Lidingö Ultra. Sen fortsatte det med träningar inför Lidingöloppet under sommaren.

Nu är det dags igen, vi kommer att starta upp träningarna inför Lidingö Ultra nästa vecka och kommer att ha sex gemensamma träningspass under vintern och våren och en större föreläsning. Om du någonsin har funderat på att springa ultra men inte riktigt kommit dig för ännu så är det här en riktigt bra möjlighet. Vi har tagit fram ett träningsprogram som sträcker sig från lördag nästa vecka och fram till loppet där träningen sakta trappas upp så att du kommer stå redo på startlinjen i slutet på april. Det ska bli superkul!

Nu ska jag strax iväg och träffa ultrakompisarna Jan-Erik och Cecilia. Dricka en öl och drömma oss fram mot alla lopp och utmaningar vi har framför oss. Det är alltid lika inspirerande och träffa dom! Dom är båda gamla rävar och jag utnyttjar det hämningslöst! Frågor om allt och stöter och blöter alla tänkbara scenarior, diskuterar upplägg och träningsplanering. Det är lyxigt att ha dem som vänner!

Sen ska jag skynda mig hem för att gå på fest hos raringen Susanne. Det är troligen en hel del folk från klubben, IF Linnéa där, så jag lovar att det blir en massa snack om löpning och lopp även där, känns inte tjatigt på något vis utan bara superkul! Det är så perfekt! Hon bor bara tvärs över gatan så när jag är trött och vill hem så tar jag helt enkelt bara på mig mina tofflor och hasar över gatan igen.

Det är ju så här en dag ska vara, springer man inte själv så får man se till att få in löpningen i blodet på andra sätt :).

4 tankar om “Ledarträff med Running Sweden

 1. Jag har noterat att du kör många av passen i ett
  i mina ögon för lågt tempo med låg puls som inte
  motsvarar ditt tröskeltempo enligt Fredrik Elinders
  tabell i Runners World från April 2009 som finns
  längst ner här:

  http://www.ultradistans.se/index.asp?Sida=55

  då t ex 4:42 på maran ger ett tröskeltempo (det
  tempo du lätt kan hålla i 21098 meter,se Lore of
  Running av Tim Noakes) på 5.29 min/km och
  4:11 på maran ger ett tröskeltempo på 5:00 min/km… 🙂

  Hans E/IF Linnea

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s