Brutalt!!!


Egentligen så skulle jag inte behöva skriva så mycket mer i det här inlägget för rubriken säger precis allt! Finns egentligen inte så mycket mer att tillägga. Allt var verkligen B-R-U-T-A-L-T idag !!

Ben som har fått slita rejält idag! Golvläge var det enda rätta då jag kom hem!

Ben som har fått slita rejält idag! Golvläge var det enda rätta då jag kom hem!

Jag var brutalt sliten redan innan passet hade börjat. Uppvärmningen var tung, inte flås och pulsmässigt men benen var helt körda!! Blytunga!  Väl framme vid backen efter 4 kilometers uppvärmning så var det dags för den sedvanliga löpskolningen. Sen började det, tre gånger skulle vi ta oss uppför den brutala Hagatoppen, 800 meter skulle den vara enligt Rubin och brant. Mumma för en sån som jag som får mjölksyra redan efter ett par hundra meter. Började jogga uppför med övriga, det gick bra till att börja med, tills vi svängde av cykelvägen och grusvägen tog vid. En grusväg som sett bättre dagar så det var till att se var man satte fötterna. Att säga att jag joggade upp för hela backen skulle vara en överdrift, efter 3-400 meter så dog benen helt och jag fick slå av på lusjoggen och börja gå en bit för att sen ta upp joggen igen. Väl uppe så var det bara att vända direkt och jogga neråt igen. Ingen vila varken på toppen eller i botten, bara att mata på.

Bild från Garmin Connect. Ger en lten bild över hur backen såg ut. Jag strulade med klockan under sista backen, därav att den ser lite konstig ut.

Då vi äntligen var klara med våra backar så var det bara en lite tvist kvar på passet. Vi skulle köra åtta minuter med korta intervaller. 15s snabbt – 15s långsamt. Vilket blev hela 16 korta intervaller innan passet var över för den här gången. Brutalt tungt pass på sjukt tunga ben!

Hur brutala de här passen än är så älskar jag dessa tuffa tisdags och torsdagspass!! Brutala och underbara!! 

Cyklingen hem sen var som ett extra träningspass, backarna var MYCKET högre, längre och brantare än de brukar!!

Annons

En tanke på “Brutalt!!!

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s