Vattenfestival i stan…


… ja eller i alla fall en hel dag med fokus på vatten på olika vis.

Började dagen med att göra ett riktigt bra fynd, var ute efter en våtdräkt och hittade till sist en på Stadium för bara 249:-. Var beredd att punga upp 499 som det stod på prislappen men de ville bara ha 249 och jag propsade inteLer. Lucky me!

Sen hann jag precis hem och äta och packa innan det var dags att åka iväg till Pampas Marina för att paddla kajak runt Kungsholmen. Jag gillar att paddla, det ger så skön träning för överkroppen. När jag paddlade förra gången så var det också vid Pampas men på ett annat ställe, där tog de 350 spänn för en kajak, nu var vi vid SVIMA där kostade det bara 200. Förstår inte alls den skillnaden!! Kajaken på det billigare stället var till och med bättre! Jaja, bara att välja rätt ställe framöver för det blir garanterat fler gånger! Det blåste lite idag vilket gav en liten extra krydda till paddlingen, en krydda som stavas “extra jobbigt”, bästa kryddan!

IMG_0815

Riktigt så här fint väder hade vi inte på paddlingen idag men det var ändå varmt och skönt!

Sen hann jag precis hem och äta och packa om innan det var dags att ge sig iväg till Planet Fitness för att träna med Running Sweden. Två pass stod på menyn den här dagen. Först lätt jogg, knappa två kilometer till en gräsmatta där vi körde ett rätt tufft pass med spänst, hopp, balans, styrka och core. Jag lovar att benen var som spagetti efter det här passet!! Så där lite lagom uppmjukade till nästa begivenhet, en klassiker som jag körde rätt mycket förra våren. Vattenlöpning – superintensiv a la Rubin!

Så efter ett snabbt ombyte, då jag för första gången kröp in i en våtdräkt, så var det dags att hoppa i spat ute i Brunnsviken. Det var för övrigt även årets första dopp för min del! Vi var nog en 10-15 stycken på plats som ville utsätta oss för det här. Vattenlöpning med Rubin är tufft, riktigt tufft!! Det är full fart från början och varje gång, precis då man tror att man ska få vila lite så tjoar han om att “bara 30s kvar”, och jag lovar 30s när man är helt slut är LÅNG tid!! Det var en härlig blandning av övningar som bestod i vanlig löpning, löpning med höga knän, crawldelar, spark med raka ben, bensparkar vid bryggan och mycket mycket mer. Och det är så jäkla roligt!! Ni skulle prova!

Som avslutning på den här vattenfestivalen så började det regna under sista passet och precis när vi var klara dundrade det från ovan! En salut för dagens festival!

Eller förresten dagen var inte riktigt slut där… sista utmaningen var att ta sig upp på bryggan igen efter passet. Något som jag totalt misslyckades med, haha, Rubin fick dra mig upp, jag hade ingenting kvar i varken ben eller armar. Totalt slut!!

Eller lite lite hade jag nog kvar ändå, för jag joggade ju faktiskt tillbaka till Planet Fitness igen Ler.

2 tankar om “Vattenfestival i stan…

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s