Vit racer blev svart hybrid


Jag har köpt en cykel så nu ska här börjas transportcykla!! Surfade runt på nätet en del innan och rådfrågade även folk vad jag skulle köpa för något. Hittade två sjuuuuukt snygga cyklar på Cykloteket. Bland annat en riktig skönhet, en vit Canondale.

Min nya kompis, den svarta hybriden Nishiki, Många långa sköna mil ska vi avverka tillsammans!

Pratade med Marie, gick till Cykloteket och pratade med folket där och därefter så insåg jag att det inte var en racer som jag är i behov av i första hand. Så jag köpte inte någon sjuuuuukt snygg vit racer utan det blev en hybrid. En göteborgare!! En Nishiki. En svart skönhet som passar mig perfekt. Var ut på en runda nu ikväll och det kändes kanonbra!

8 tankar om “Vit racer blev svart hybrid

  1. Grattis till din nya vän, jo, en cykel som man använder flitigt känns faktiskt som en vän. Jag köpte en hybrid förra året och är så nöjd med mitt val. Den funkar väldigt bra till och från jobbet, en tur på 32 km.

    Gilla

    • Tack!! Ja, jag hoppas det kommer bli så, än så länge känns det väldigt bra och nu till veckan ska jag börja transportcykla på riktigt :)!! Det känns som om en hybrid bättre passar mitt behov, även fast racrarna är väldigt snygga!!

      Gilla

    • haha, är det så det är. Vi får väl se till nästa år om det blir någon mer cykel. Just nu känner jag mig väldigt nöjd med min göteborjare! 🙂

      Gilla

    • haha tack darling!! JO, den är snygg ÄVEN fast den inte är vit och racer. Vi ska nog bli vänner vi två :).

      Men… nu har du ju terrängdojjor… bara att ta nästa steg 🙂

      Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras