På väg in…


.. i marathonbubblan. Där är det varmt och gott att vara, mjukt och fluffigt. Här ska jag stanna resten av veckan förpuppas och växa mig stark för att lagom på lördag sticka hål på den och flyga ut, starkare och snabbare än någonsin!

Fokus mina vänner, fokus!!

Innan jag kröp in så sprang jag igår ett genrep. Genrep i den meningen att jag tog på mig de tänkta marathonkläderna, snörde på mig mina Adidas och gav mig ut. Tanken var att jag skulle hålla min tänkta marathonfart och det gick bra, lite trött blev jag tyvärr på slutet, vilket jag hoppas att jag inte är efter en mil på lördag.

Under den här sista veckan innan marathon så är mitt fokus att vila, sova mycket och äta massor med bra mat. Jag har köpt hem spenat i mängder, rödbetssaft, lax, avocado och mängder med frukt. Blodpudding ska käkas och Blutsaft hinkas, inget kommer att få lämnas åt slumpen. Jag har bestämt mig, jag ska sätta personligt rekord på lördag med minst tio minuter från förra året och då finns det bara ett sätt. ALL IN!!! 

14 tankar om “På väg in…

 1. …och det KOMMER att gå STRÅLANDE!! Några andra ord finns inte i vokabuläret.
  Nu är’e min tur – spark i baken Snäckan. Varje dag dit.
  Kramkraaam!

  Gilla

  • Hoppas du har rätt!! Jag ska i alla fall göra allt som står i min makt för att det ska bli precis så bra!! 🙂 Sparken mottages tacksamt 🙂 Kram!!

   Gilla

  • Härligt Coyntha!!! Jag käkar blodpudding rätt ofta, tillsammans med bacon, rårörda lingon och massor med vitkål och morötter, sen dricker jag Brämhults apelsinjuice till 🙂 Mumma!! Den här veckan blir det nog i alla fall två mål med blodpudding!

   Kram och lycka till du också!!

   Gilla

 2. Vad härligt att du går ”all in”, och vågar satsa! Skönt också att du hittat rätt i sko-djungeln:) Jag önskar verkligen att jag kunnat vara på plats och heja- jag ska sända er hejarop från Barcelona!(där jag kommer att slö-slappa)…

  Gilla

  • Ja, det är full satsning som gäller. Jag tror att det kommer att gå vägen på lördag. Jag ska lyssna noga så jag hör hejaropen från Barcelona. Ha en skön semester där!!! Barcelona är en härlig stad!

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s