Färgfest och inställd backe


På tisdag i nästa vecka ska jag för första gången springa Vårruset. Vet faktiskt inte varför jag inte har sprungit det tidigare men det har väl kommit saker emellan helt enkelt. I år fick jag frågan från Sara om jag ville springa i hennes lag Träningsglädje och det ville jag självklart.

Vi som är med i Saras lag Träningsglädje är jag och Sara, Mia, Åsa och Jessica. På tisdag ska vi ge järnet!! Vi ska ge järnet i färgglada kläder från Asics som vi igår på lunchen var på RS för att prova ut. Det var färgglada kläder ur serien AYIAMI som ska få pryda oss på tisdag. Vi kommer vara superläckra och väldigt tjejiga, mycket rosa, lila och turkost med svart som grund. Jag tror jag kommer att persa på av bara farten :).

AYAMi KNIT SPLIT SHORTAYAMi LAYERED TOP

Ikväll var planen att köra kort backe med TSM men under dagen idag så har jag känt något i höger ben, inte mycket, nästan bara en subtil känsla men alldeles tillräckligt för att inte utmana så här en veckan innan kommande stora utmaning. Om det hade varit en helt vanlig vecka utan stundande tävling så hade jag överhuvudtaget inte brytt mig. Vet inte ens om jag skulle ha tänkt på det, men just nu är jag lite hypokondrisk och känner kanske efter lite FÖR mycket. Fast å andra sidan så skulle nog inte en backträning idag göra vare sig till eller från på marathon i nästa vecka. Nu är det nedtrappning och formtoppning som gäller. Antar att det är detsamma för många av er också!!

4 tankar om “Färgfest och inställd backe

 1. Jag tror stehårt på att man blir snabbare i nya, snygga kläder. Men så verkar du ju vara i väldigt bra form också, så persandet kommer att klaras av med lillfingret 🙂

  Hoppas skumma känslan i benet ger sig!

  Gilla

  • Haha, ja eller hur!! Nya kläder piggar ALLTID upp. Man sträcker på sig och blir snabbare ;), klart det är så!!

   Känns lite idag också men fortfarande så lite så lite!!

   Gilla

 2. Men om ni blir jättesnabba i era nya snygga kläder, så kommer ju färre människor hinner se er ;-).
  Ett litet problem du kan fundera över.

  Kan det inte vara dina ”tävlingsnerver” som börjar kännas i benen?

  Gilla

  • Upppsss, det tänkte vi inte på!! Vi får helt enkelt springa TVÅ varv :).

   Kanske att nerverna har lite med det att göra, finns det inte något som heter ”tävlingshypokondri”, i så fall röstar jag på att det är det som är problemet!!!

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s