Fyra minuter!!!


Ja, det kommer ett inlägg till om lördagen, jag bara känner att jag vill gotta mig lite grann till i min glädje och den framgång som jag hade i lördags. Sen ska jag nog lägga TEC bakom mig och se framåt. Men som sagt ett litet litet inlägg till vill jag allt bjuda på!!

Jag börjar nu inse hur oerhört tajt det var för mig att klara mitt mål. Jag börjar nästan skratta, ja, och gråta, samtidigt då jag tänker på det. 30 sekunder per varv, trettio sekunder, hade jag ”softat” 30 sekunder för länge per varv så hade jag inte fixat det. Totalt fyra minuter på tio timmar det är… låt mig se efter; 10 * 60 är 600 minuter. 4 minuter av 600 minuter är 0.6%, det var min marginal.

Inne på andra varvet, fortfarande jättepigga ben och massor med spring i kroppen. Bild: Micke Sjöblom

Det var tur att jag nöjde mig med bara två toastopp, ett till och det hade varit kört. Om jag hade kört bara en enda kilometer per varv i något lugnare tempo så hade det inte gått. Och då menar jag inte jätte lugnt, nej, det hade räckt att sänka från 6.30 till 7.00 på EN ENDA kilometer per varv, och det hade varit kört. Det hade räckt med att jag gick ett parti extra i skogen istället för att småjogga, då hade det varit kört. Jag tror ni fattar vart jag vill komma!! Tänk om min klocka hade funkat, då hade det nog också varit kört, jag hade min vana trogen ”sänkt tempot” för att ”orka”. Det var helt enkelt min dag i lördags och jag njuter så mycket av det :)!

Jag är så jäkla glad och stolt och nöjd och lite lite mallig att jag faktiskt orkade hålla ihop det hela loppet.

Som den siffernörd jag är så vill jag självklart också presentera mina varvtider, så här såg det ut under loppet.

 1. 01:09:02
 2. 01:10:06
 3. 01:09:55
 4. 01:14:26 – stopp för toa och mat
 5. 01:17:56 – längre stopp för mat
 6. 01:18:58 – stopp för toa
 7. 01:17:49 – tungt nu, börjar bli riktigt trött
 8. 01:17:47 – kamp mot klockan, sjuuukt trött

Imorgon kväll ska jag ge mig ut på en lugn kort joggtur. Hade tänkt ta en idag, men jag har problem med att ta mig både upp och nedför trappor likväl som upp och ner från en stol. Stel var ordet sa Bull, ömt sa Bill!

Efter joggturen imorgon ska jag börja blicka framåt. Året har ju bara börjat och det ser ut att bli ett fantastiskt roligt år!!

Annons

20 tankar om “Fyra minuter!!!

 1. jag tycker att du kan få gotta dig hela veckan…ända tills vi åker ner till Skåne faktiskt. Det är viktigt att stanna upp och klappa sig själv på axeln och njuta när man gjort något riktigt bra och det har du gjort. Riktigt bra jobbat Carina!

  Gilla

  • Tack Håkan!! Jag fortsätter att njuta ett par dagar till. Fast jag vill börja se lite framåt också, det är så väldigt mycket skoj som ligger framför mig!! Vi ses om ett par veckor!! Det ska bli superskoj!! 🙂

   Gilla

 2. För min del får du skriva fler inlägg, du skall veta att inlägg som dessa inspirerar oss andra som vill men inte tagit Ultradistansen än 😉
  Jag tycker också fortfarande att du hade loppet i din hand, du gick på känslan – _din_ känsla och inget annat.

  Så, gotta dig ett tag till, det var en fantastisk prestation Snäckan!

  Gilla

  • Vad roligt, vad glad jag blir!! Att kunna vara en inspiratör alltså!!

   Jag gottar mig vidare Kram
   PS: skickar mail snart så vi kan styra upp äventyret i juli!!

   Gilla

 3. Du är verkligen en inspiratör, precis som någon redan har skrivit! Jag hämtar massor av inspiration till all rolig löpning som förhoppningsvis ska vara möjlig nu igen.

  Gilla

 4. Heja! och Grattis! jag tänkte faktiskt ge dig min klocka, eftersom du skulle springa längre o jag knappt fattar hur min funkar, men mina ben rullade iväg där på första varvet! Ses kanske ikväll? Eller snart! GRYMT JOBBAT! kram

  Gilla

  • Hej Annie!! Tack!! Grattis till din fina tid i helgen!! Det gick ju superbra! Tack för tanken med klockan, tror det var lite tur jag var utan :). Jag vilade i onsdags, vi ses en annan onsdag, i maj troligtvis!

   Gilla

 5. Klart du ska gotta dig i detta! om det känns motigt någon gång när du tränar så ska du plocka fram den här känsla och tänka på att du tränar för dessa tillfällen.

  Kram 🙂

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s