1 dag kvar – laddar mentalt


Sitter nu och har packat nästan allt och funderar nu på vad jag har gett mig in på. Det är egentligen inte så att jag funderar på om jag klarar sträckan, det vet jag nästan att jag gör. Nä, min tankar går kring att jag inte bara vill GENOMFÖRA, det är liksom inte nog i år.

I år vill jag genomföra, självklart, men jag vill göra det under tio timmar. Och DET är nog den lilla twisten på det här loppet som gör att jag är rätt nervig. Men det ska jag inte fundera på nu, nu ska jag gå och lägga mig för att få en lång natts skön sömn innan jag ska upp imorgon.

EDIT: Det kommer att finnas live-resultat på TEC’s hemsida http://www.tec100.se/

Jag kommer för övrigt att ha mobilen med mig(det är obligatoriskt), ifall någon vill hjälpa mig imorgon genom att skicka peppmess via facebook. Kommer troligtvis inte att kunna svara under dagen men läsa hinner jag. Det finns ju ett par promenadbackar.

God natt alla och håll en liten tumme för mig imorgon. Snälla!!

Bilden är efter målgång från förra årets TEC, då jag tillsammans med Kristina och Leif tog mig igenom mitt allra första ultralopp. Vi kände inte varann innan men definitivt efter.

8 tankar om “1 dag kvar – laddar mentalt

  1. Jag följer din framfart via datorn och vem vet kanske dyker jag upp när du minst anar det 🙂 kör hårt du fixar ditt mål det vet jag 🙂

    Kram

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s