Kort rapport …


Tanken var förstås att jag skulle skriva ett inlägg redan i söndags för att sammanfatta Portugal-veckan. Men då jag kom hem så hade jag frossa och förmådde mig inte till något.

Insåg att jag hade hög feber, gick och la mig tidigt och har börjat kvickna till först nu. Igår var jag nästan feberfri men magen var fortfarande smärtsam och i total olag, idag är det bättre så nu ser jag fram mot att jobba imorgon och återgå till vardagen igen.

Men jag måste ju bara berätta att min vecka i Portugal var helt fantastisk, bjöd på så mycket bra löpning, jag fick ihop drygt 135km löpning vilket nog är det mesta jag sprungit på en vecka. Jag kände mig stark nästan hela tiden och höll mig frisk (tills jag kom hem, haha). Massor med underbara människor, nya bekantskaper, fördjupade bekantskaper, bra föreläsningar och massor med skratt och allt slutade i en härlig partykväll på Nox där Marie och jag höll oss vakna ända till halv två. Bara en sån sak :)!

IMG_0819 Ett pass att minnas är det sista inte för att det egentligen var så mycket bättre än något annat utan för att det nästan inte blev av. Jag hade bestämt mig när jag efter lunch på lördagen såg att det åter igen vräkte ner att: nix, nu fick det vara nog med blöta kläder, la mig på sängen och “surade” lite. Då ringde det och en härlig röst förtäljde att det var en fantastisk regnbåge ute och jag hade sju minuter på mig att få på mig löparkläderna… Det var Jessica och Ann-Sophi, mina nyfunna vänner som skulle ut. Det hade slutat regna och var alldeles ljuvligt ute. Vi tog en lugn skön harmonisk jogg på de mjuka vägarna och sög en sista gång in doften av mimosa och lät blickarna vandra över pinjeskogen som vi sprang igenom. Ibland pratade vi om veckan som varit och långa stunder lät vi det vara tyst och bara njöt av att vara där just då. Ett ljuvligt sista pass var det!

7 tankar om “Kort rapport …

 1. >Skönt att du mår bättre. Det var en fantastisk tur och regnbågen har gett mig ett fint minne från det där sista passet. Kanske ses vi på söndag:-) //Ann-Sophie

  Gilla

 2. >Anna -> Ja, jag har kollat väderprognoserna, det ser ju superbra ut!! Du kommer att få en kanonvecka!Coyntha -> Ja, försök att åka dit en vecka, det är riktigt härligt att få springa lite på barmark vid den här tiden på året. Jag är frisk nu 🙂 KramJessica -> Ljuvlig var ordet!! Tack för att ni ringde!!! Ann-Sophie -> Synd att jag missade regnbågen men jag såg den på bild på Jessicas blogg, den var fantastisk! Vi ses tyvärr inte på söndag, jag ska springa långpass med Lidingö Ultragruppen då. Synd!! Premiärmilen kanske!!

  Gilla

 3. >Jobbigt att bli sjuk men ibland kan det bli så där när man kommer hem från ett toppenläger. 😦 Precis som om kroppen får punktering. På något vis kanske det är bra så man bromsar ett tag.(?)Krya på dig!

  Gilla

 4. >Ingmarie -> Ja, det kanske är så. Min kropp kanske hade hört att jag planerade ytterligare en hård vecka direkt på Portugal-veckan och slog bakut :). Nu blev det en tråkig mjukisvecka…

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s