>Lidingö ultra träning


>

Nu på söndag börjar träningen med Running Sweden inför Lidingö Ultra som går den 7 maj. Träningen inkluderar bland annat fem gemensamma långpass där jag kommer att vara med och leda passen tillsammans med Kajsa Berg. Det ska bli jätteroligt, nu på söndag så ska vi springa ett tre milspass som avslutas med kungligt fika på fiket/kråkslottet Lyran som ligger nere vid Bredäng.

Extern bild

Den 5 februari kommer vi att springa ute på Lidingö och avsluta med en fantastisk lunch (kostnad 100:-) ute på Rönnerberga och föreläsning av min klubbkompis MarathonMia. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till träningen inför Lidingö Ultra om man tycker att det låter roligt. I avgiften för anmälan till träningen så ingår förutom all rolig träning också startavgiften till själva loppet.

Läs här för mer information.

9 tankar om “>Lidingö ultra träning

  1. >Hej Carina!Jätte kul att ha hittat din blogg, det finns en del att botanisera kring här :-)Jag och en kompis skall komma till den 5e feb. både till passet på fm och föreläsningen på em, ser fram emot det big time! En undran bara, vet du vilket tempo som kommer att hållas på 3-timmarsturen?Ha det gott och ses den 5e!

    Gilla

  2. >Hej Jessica! Kul att du hittat hit, välkommen!! Då det är ett långpass och det är deltagare på alla nivåer så kommer långpasset att anpassas efter deltagarna. Du kommer garanterat inte ha några problem att hänga med. Troligtvis kommer det bli minst ett par grupper varav den långsammare kommer att hålla upp mot 6.30 – 7.00 tempo. Föreläsningen kommer också att bli väldigt bra, det är en mycket inspirerande tjej som ska hålla den! Sen är lunchen enkom värt ett besök där, den är fantastisk!Välkomna dit!

    Gilla

  3. >Coyntha -> Nej, tyvärr är jag inte med själv den 5 februari men jag har pratat med de som kommer att vara där och leda träningen. De kommer att köra grupper med lugnt tempo också så du kan absolut komma dit och springa. Sen kommer man att kunna välja också om man vill springa 15km eller 30 km. Kram

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s