>God fortsättning!!


>

2011. Smaka på det, 2011, nytt år, nya möjligheter, massor med planer, roliga saker och nya människor att lära känna. Jag ser fram mot det här nya året och är helt säker på att jag kommer att sitta här om ett år och återigen förundras över hur mycket roligt jag har varit med om.

För att starta det nya året på allra bästa sätt så valde jag att göra det jag tycker så mycket om. Jag joggade in det nya året och det var en härlig upplevelse!

Började med att springa i det fantastiska, gnistrande, soliga vädret som var under dagen. Körde ett snabbdistanspass följt av ett lite lugnare distanspass. Sprang fort ner till Skogskyrkogården, försökte att trycka på utan att det för den skull skulle vara något maxpass. Ville känna, efter ett antal lugna pass, att jag ändå hade lite krut i benen. Det hade jag :). Sprang sedan ett par varv inne på Skogskyrkogården innan jag vände hemåt i lugn fart.

IMG_0268

Därefter började det snöa allt ymnigare under eftermiddagen och kvällen. När jag gav mig iväg ut runt elva på kvällen för att träffa Naiti som skulle följa med på passet så var det decimeter djup snö! Naiti är föresten en fantastiskt tuff härlig tjej som bland annat har sprungit ett galet tufft lopp i Costa Rica, självklart pratade vi massor om det! Jag är jätteglad att hon följde och förgyllde min kväll. Snacka om skillnad från bara några timmar tidigare. Planerade att jogga bort till slussen för att möta henne men insåg när jag började pulsa att det skulle ta på tok för lång tid så jag hoppade på tunnelbanan vid Skanstull. Märklig känsla att vara bland en massa nyårsfirande, finklädda människor i joggingstassen. Tror att de också tyckte att jag var en klurig figur, jag fick lite fundersamma blickar. Jag var verkligen UDDA!! haha det var roligt.

IMG_0279


Lite kontraster mot löpningen jag gjorde under dagen.
Ser ni fyrverkerierna där borta :)?

IMG_0275 Vi sicksackade oss bland uppklädda, förfriskade och glada människor från slussen uppför Peter Myndes Backe och höger ner på Götgatan för att ta oss ner mot Söder Mälarstrand. Det gick inte fort i modden men det var väldigt mysigt, det snöade tokmycket och det tog inte lång tid förrän vi såg ut som snögubbar. Rätt tungt var det också så fort gick det inte. Vi gick uppför knixen upp mot Västerbron och var strax inne i ett stim av människor som alla skulle ta sig upp mot bron. Väl uppe var det runt tio minuter kvar till midnatt. Vi kunde i lugn och ro plocka fram skumpan, ja men självklart hade vi skumpa med oss :),  och två glas ur ryggsäckarna och hälla upp innan tovlslaget. Vi skålade med varandra och alla andra för ett fantastiskt 2011! Det var magiskt! Härligt! Galet! Det snöade så mycket så det knappt gick att urskilja staden framför oss och man såg mestadels de fyrverkerier som sköts upp i närheten.

Vi blev kvar på bron någon halvtimme och därefter var vi väldigt kalla. Min plan hade varit att springa minst 13 kilometer på nattpasset men jag slog bort alla tankar på att fortsätta springa. Jag hade blivit rejält nerkyld och mina tankar just där och då i det tunga föret var mest fokuserade på ett varmt täcke.

Det blev en magisk nyårsnatt som nu har satt avtryck på 2011 och nu är det bara att fortsätta i samma fotspår. Springandes!

Föresten, imorgon är det samling vid slussen klockan 08.20 för alla hugade, då fortsätter 2011 med ett pass på 60km tillsammans med runt 50 stycken andra härliga människor. Årets första långpass initierat, planerat och arrangerat av Peter Lembke!

Hänger ni med?

10 tankar om “>God fortsättning!!

 1. >Haha ni är för sköna. Skulle inte förvåna mig om ni hade med riktiga glas också och inga i plast.I morgon springer jag med TSM – skulle gärna ha hängt på för jag skulle behöva en 6 mil, men men ibland krockar saker :)Spring fint och hälsa alla 😀

  Gilla

 2. >Va coolt att springa in det nya året! Det ska jag också göra nån gång, vem vet vi kanske blir ett stort gäng nästa nyår som gör det 😉 Självklart ses vi imorrn, springer dock inte med hela passet då jag måste hem till sjuka barn. Men kul ska det bli! 😀

  Gilla

 3. >Stort lycka till i morgon, jag springer med Running bör inte springa längre än 20 km tycker mina tränare med tanke på att jag ej tränat så mycket distans sedan jag kommit tillbaks.Men Run Happy!Kram

  Gilla

 4. >Typisk, jag ska packa, packa, packa och packa. Göra rent och rent. men önskar er alla lycka till.och till Carina: TUSEN TACK FÖR UNDERBART SÄLLSKAP, TACK FÖR DIN FANTASTISKA INITIATIV. Nästa år är vi flera som kör "Sylvester champagnegaloppen".Kramisar,Naiti

  Gilla

 5. >Åh så himla häftigt! Och kul! Jag hade fullt sjå med att hålla mig vaken…Jag är säker på att du kommer att få ett magiskt 2011. Undra förresten om vi var på Skogskyrkogården samtidigt…:-)jag kör inne i morgon. Lite lyxigt så där. Men garanterat svettigt. och jobbigt. 🙂

  Gilla

 6. >Marie -> Nja, nästa år, då blir det klirr-glas :)Petra -> Vi var med er också i tanken, det var verkligen superhäftig grej att göra!! Och skumpan fick man ju i alla fall liksom :)Anna -> Vad roligt, då blir vi några som springer in 2012!! Trist med alla skridskobanor ni har där. Fast jag vet ju att du just i detta nu befinner dig på ett ställe som INTE har kyla och is :)Helena -> Klart du ska springa in det nya året vid tillfälle, det var hur mysigt som helst!!Maria -> Tack vi hade en kanondag igår hoppas att löpningen med RS också var bra!! Jag kommer nog inte att träna med dem den här veckan, behöver vila någon dag till. Men nästa vecka då jäklar! Kram!Mikael -> Japp cool minsann. Vilken kanondag vi hade igår!! Helt fantastiskt, jag sitter fortfarande med ett leende :)Naiti -> bästa du, åh vad roligt att du var med!!! Du förgyllde min nyårsafton, så spännande att höra om din resa i Costa Rica också!! Kramar!!!Ingmarie -> Ja, det var en kamp att hålla sig vaken det ska jag villigt erkänna!! Klockan halv elva på kvällen tyckte jag inte idéen var så himla bra men när man väl kom ut och igång så var det hur kul som helst!!

  Gilla

 7. Pingback: Årets sista och årets första löppass « Min träning

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s