>Spring ut det gamla och spring in det nya…


>

Nyårsafton, magiskt, förväntningar, nystart, löften och nya rutiner. Det finns mycket som är förknippat med det nya året och just på nyårsafton så är det för många extra speciellt speciellt.

fyrverkeri_11217988

För mig är det också väldigt speciellt det här årsskiftet. Det gamla året ska sammanfattas och analyseras och det nya året ska fyllas med en massa nya äventyr. I år kommer jag tänka på det extra mycket då jag har bestämt att jag ska springa in det nya året, kan ett år börja bättre!!

Jag ska stå på toppen av Västerbron vid midnatt, titta ut över ett magiskt Stockholm och njuta av stunden. Blicka ut över staden som jag älskar och där precis där på bron så börjar mitt nya fantastiska 2011. Om året 2010 var det år då jag tog långdistanslöpningen till mitt hjärta så kommer 2011 att bli det året då jag ska vara med, inte bara för att delta, utan också för att prestera.

Då jag är en tävlingsmänniska ända ut i fingerspetsarna så ser jag fram mot det här året, prestationernas år, som ett barn ser fram mot tomten på julafton!

10 tankar om “>Spring ut det gamla och spring in det nya…

  1. >Viveca -> Ta med dig Anna och spring du också vettja :)Anna -> Klart du får med dig Viveca på den :)Jesper -> Ja eller hur :)Peter -> Ja, du kanske ska med!Sofie RW -> Tack, jag ska njuta av kvällen!Andréa -> Du får kompensations sova ett par timmar på eftermiddagen :)Jossan -> Ett gott slut till dig också! Kram

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s