Vi som inte bangar…


Jag bangade träningen igår. Kom hem sent från jobbet och hade ingen energi i kroppen, insåg att ett träningspass då skulle bli ett med dålig kvalitet. Gick istället och la mig tidigt och ställde klockan på tidigt för ett morgonpass.

Klockan 06.00 i morse ringde klockan, jag blängde på den klickade på snooze och vände mig om. Nästa gång klockan ringde låg jag och insåg vad skönt det var i värmen, surfade lite, kollade mail, kollade facebook?!?! Ja, haha, ingen kommentar. Såg följande inlägg från kompisen P:

“egentligen kul att naturen prövar oss lite. Man får känna sig starkare än de, som bangar ur”

20101124-P1000188
10 minuter senare

12 tankar om “Vi som inte bangar…

  1. >mmm, man känner sig rätt cool när man trotsar elementen (som när jag sprang ultraintervaller i regn) Det ger ju extra creed till tträningen, helt klart. Men just nu känns det tungt tycker jag. Det blåser så otrevilgt och jag kan inte för mitt liv förstå att jag sprang i -13C förra året! Som längst 25km i sådan kyla (jag hade frost på INSIDAN av jackan när jag var klar…). Jag fryser ju kinderna av mig redan! Kanske blir det bättre, kanske vänjer man sig, men just nu känns det för jävla tungt. Blä.

    Gilla

  2. >Marie -> haha, jadu, det där är ett mer än lovligt beteende även hos mig :)Ingmarie -> Ja, där har du verkligen rätt. Jag brukar försöka låta bli att tänka och istället bara att göra. Speciellt när man kommer hem från jobbet och ska iväg och träna. Då FÅR man inte börja fundra, bara switscha om kostymen och ge sig iväg!!Karin -> Jag tror att det tar en stund att vänja sig vid kylan. Jag vet att jag och Marie var ute på något liknade pass som du i sträng kyla och det fungerade. Nu tycker jag det isar rätt rejält i -7. Men jag hoppas på att man vänjer sig vid det kalla… Vintern ser ut att bli lång!Khedron -> Tack, bara att bita ihop liksom 🙂

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s