>Jag gjorde det igen


>

Jag snorkkade mig hem från jobbet ännu en gång. Det gick mycket bättre än i torsdags i flera avseenden. Först så hade jag aningen mer fart i benen utan att jag egentligen ansträngde mig så mycket mer. Men det som var bäst var att jag inte hade ont under högerfoten som förra veckan och att knät bara kändes av vid ett par tillfällen. Mellan första och andra kilometern gnällde det lite och jag tänkte att f-n och var beredd att bryta om det inte hade släppt, men det gjorde det turligt nog.

Jag sprang ungefär samma väg som förra gången med den skillnaden att jag sprang ner till Tantolunden direkt vid Hornstull istället för som förra gången springa Hornsgatan och Ringvägen. Jag hade hoppats på att träffa på mina klubbkompisar där nere men tyvärr, såg inte till dem.

En fundering, varför sitter det TUSEN hänglås högst upp på Västerbron??

IMG_2601 Plyometrics träning, en löpares bästa vän

Väl hemma var det dags för dagens P90X-pass, Plyometrics. Ett pass som bygger upp styrka och spänst i kroppen. Hur bra är inte det för en löpare!!! Fast idag var det tungt… det var så sjuuukt jobbigt att köra ett så pass tufft pass direkt efter löpningen. I alla fall med tanke på att klockan var rätt mycket och jag var ganska dränerad på energi. Småfuskade vid ett par tillfällen då jag inte orkade hålla ihop det men får nog ändå vara rätt nöjd.

Idag har jag klarat av nummer 16 av 90 dagar av P90X. Jag är mycket nöjd med att jag än så länge har fått in alla pass och dessutom fått till lite löpning.

Sträcka: 9km
Tid: 60 min
Tempo: 6.38 min/km
Plyometrics: 60 min

Happy with myself :)!

10 tankar om “>Jag gjorde det igen

 1. >Härligt när kropsdelarna vill sammarbeta! De där hänglåsen har jag också funderat på men så läste jag för nåt tag sedan att det är just som mary säger. lite fint!

  Gilla

 2. >Jag funderade också på låsen ett tag, och beklämmande nog trodde jag först att de hade något med alla som hoppat från bron att göra… men så var det ju kärlekssymboler. Härligt att du också får njuta av Västerbro-utsikten på dina snorkkar-pass :)Och P90X passen verkar väldigt bra!

  Gilla

 3. >Bra jobbat Carina!!! Och inte har jag kommit igång med min styrketräning än, fast jag sa måndag 😦 men nästa måndag då börjar jag! 😉 Du inspirerar!!!

  Gilla

 4. >Mary -> Japp, ganska på G 🙂 Ja, jag håller med, det såg ut som en installation. Vilken fin grej!! En kärleksmanifestation!! Tack för info!Andréa -> Ja, det är skönt när man drar åt samma håll liksom, tankarna, själen och benen :). Ja, fint!Jossan -> Tack Jossan, fast det är inte alltid som energin infinner sig, idag var det trögt…. Ellinor -> Ja, det är jättebra, fast nästa vecka får jag nog lägga om passen lite. Tror det är bra att ha mycket energi i kroppen då man kör de där passen. Ger bättre resultat.Marie -> Tack själv babe!!! Nästa gång går vi på fik istället för att åka buss :). Vad bra att du fick tag på dina skor till sist!!Maria -> haha, ja, där var de. Min plan är att träna med Linnéa på tisdag så då ses vi säkert :)Sofie RW -> Ja, tanken slog mig lite också faktiskt med tanke på att det även fanns lite blommor där också. En kärleksmanifestation är ju supercoolt. Jag är supernöjd med P90X-passen. Precis i min smak!Ingmarie -> Ja, det är skönt att kunna springa lite igen. Det är väl en sanning med modifikation att det har gått över… Fast mitt löparknä börjar ge med sig :). Full koll på låsen nu :)Helena -> Tack! Varför börja först på måndag ;)? Jag tycker att torsdag är en bra dag att börja på.

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s